Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Δυτική Ελλάδα: Έχουμε Δικαίωμα στην Πρόοδο

Δυτική Ελλάδα: Έχουμε Δικαίωμα στην Πρόοδο

Του Δημήτρη Δριβήλα, υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας

«Φίλοι μου, ανακοινώνω και επισήμως την υποψηφιότητά μου για τις Περιφερειακές Εκλογές στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Θεωρώ χρέος όλων μας να στηρίξουμε την Περιφέρειά μας, την Αχαΐα μας και να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη, προσπαθώντας να υλοποιήσουμε το όραμα που έχει ο συνδυασμός μας και ο επικεφαλής μας για μια καλύτερη Δυτική Ελλάδα, συνεχίζοντας το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Είναι τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας, ενός ανθρώπου με ήθος, ευθύνη και πίστη για ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της αιρετής Περιφέρειας λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, μακριά από φαντασμαγορικές κινήσεις και για αυτό επέλεξα να κατέλθω μαζί του στον προεκλογικό στίβο με ένα ψηφοδέλτιο ικανό και δυνατό.

Σας ζητώ να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας σε αυτή την σημαντική προσπάθεια που κάνουμε με τον Απόστολο Κατσιφάρα, γιατί τελικά, όλοι έχουμε Δικαίωμα στην Πρόοδο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις