Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μια αντιπαράθεση για πολλά γέλια!

Μια αντιπαράθεση για πολλά γέλια!

Του Διονύση Ζακυνθινού

Ώστε, λοιπόν, για τον απερχόμενο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά, ο Κώστας Χριστόπουλος με τα 62 ακίνητα και τις 450.000 ευρώ ως ετήσιο εισόδημα εκπροσωπεί την… ολιγαρχία που θέλει να διοικήσει την πόλη!

Ειλικρινά, δεν ξέρω από πότε η οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας ή περιουσίας έχει καταστεί… ποινικό αδίκημα ή θα πρέπει να συνιστά μομφή για έναν υποψήφιο δήμαρχο σε μια προεκλογική περίοδο.

Εκείνο που καταλαβαίνω, όμως, είναι ότι ο Κώστας Χριστόπουλος, παρότι ευκατάστατος, δεν πρέπει να είναι και κανένας Ριμπολόβλεφ ή κανένας Αμπράμοβιτς. Μόνος του και ασυνόδευτος κυκλοφορεί στην Πάτρα (εννοώ χωρίς τίποτα σωματοφύλακες ή «φουσκωτούς») και δεν λέει κι εύκολα σε άνθρωπο καλημέρα! Όχι από σνομπισμό, αλλά λόγω χαρακτήρα ο άνθρωπος δεν είναι και πολύ διαχυτικός.

Έσπευσε, όμως, να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει στον Γιάννη Δημαρά, τονίζοντας ότι οι Πατρινοί θέλουν έναν δήμαρχο, ο οποίος, εκτός άλλων, «δεν θα υπηρετεί ολιγαρχίες, εκδοτικά και επικοινωνιακά συμφέροντα». Σαφής η αιχμή, βγάζει και γέλιο, πολύ γέλιο.

Κοντολογίς, ο «εκπρόσωπος της ολιγαρχίας», κατά τον απερχόμενο δήμαρχο, κατηγορεί τον ίδιο, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπηρετεί «ολιγαρχίες και εκδοτικά συμφέροντα»!

Προφανώς, φαίνεται ότι στην Πάτρα έχουμε εκδοτικά κατεστημένα τύπου Σουλτσμπέργκερ ή Μέρντοχ και αυτά υπηρετεί, κατά τον Κώστα Χριστόπουλο, ο πρώτος πολίτης της, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του την ολιγαρχία που θέλει να «αρπάξει» την πόλη!

Να είναι καλά οι άνθρωποι, και να συνεχίσουν να μας κάνουν να γελάμε μέχρι να φτάσουμε στο πανηγυράκι των αυτοδιοικητικών εκλογών, το οποίο κάτι λιγότερο ένα μήνα πριν από την διεξαγωγή του εξακολουθεί να αφήνει ασυγκίνητη την κοινωνία.

Γιατί, σε κάθε περίπτωση, μπορώ να διαβεβαιώσω τόσο τον (μια ζωή) «κρατικοδίαιτο» δήμαρχο όσο και τον «εκπρόσωπο της ολιγαρχίας» ότι ο κόσμος δεν δίνει μεγάλη σημασία (για να μην πω ότι δεν δίνει την παραμικρή σημασία) στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, πόσο μάλλον σε τέτοιου τύπου «κοκορομαχίες», σαν τη δική τους.

Ο κόσμος καίγεται για τα προβλήματα του, για την επιβίωσή του, για την καθημερινότητά του. Αν τώρα ο σκοπός των πρωταγωνιστών των επερχόμενων εκλογών είναι να κάνουν το χειλάκι των Πατρινών στους δύσκολους καιρούς που περνάμε να χαμογελάσει και λίγο, ας συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο.

Κι έτσι, στο κάτω κάτω της γραφής, προσφέρουν υπηρεσία στους συμπολίτες τους, καθότι το γέλιο μακραίνει τη ζωή….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις