Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο Μπάμπης Τσέρτος για μία μοναδική live εμφάνιση στο Αίγιο το ερχόμενο Σάββατο

Έρχεται ο Μπάμπης Τσέρτος για μία μοναδι...

Θα εμφανιστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου Telis, στις 23.00

O Mπάμπης Τσέρτος, ένας λαικορεμπέτης ερμηνευτής με συνεπή δράση στο παλιό κλασικό ρεπερτόριο, το οποίο αναβιώνει με φροντίδα, πρωτότυπες επιλογές, προσωπικό στίγμα και απήχηση στο ευρύ κοινό, θα έρθει στο γειτονικό Αίγιο το ερχόμενο Σάββατο 26 Απριλίου 2014 για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου Telis, στις 23.00.

Μαζί του θα έχει την γνωστή λαική τραγουδίστρια και σταθερή συνεργάτιδα του τα τελευταία χρόνια Νάντια Καραγιάννη. Μαζί έχουν κατά το παρελθόν εμφανιστεί και στην Πάτρα, στην Πλαζ καθώς και στα Ψηλαλώνια.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο ogdoo.gr, ο Μπάμπης Τσέρτος, την Μεγάλη Τρίτη 15 & τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 παρουσίασε τον «Επιτάφιο» με την Εστουδιαντίνα ορχήστρα στο Lab Art του Βόλου ενώ για τον Ιούνιο ετοιμάζει ταξίδι στο Σικάγο της Αμερικής με μια ορχήστρα Ελλήνων, καλεσμένος της τοπικής κοινότητας των Ελληνοαμερικανών ομογενών σε μια εκδήλωση βράβευσης αριστούχων μαθητών.

Επίσης θα εμφανιστεί στην Κύπρο εκτός από τις συναυλίες που θα κάνει στην Ελλάδα.

Ο Μπάμπης Τσέρτος θεωρείται ένας γνήσιος καλλιτέχνης του «πάλκου» με συνεχή και έντονη διαδρομή στην αυθεντική λαική διασκέδαση και με μεγάλη αγάπη στο ρεμπέτικο τραγούδι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View