Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ξεκινάει μουσική περιοδεία ο σούπερ σταρ της ποπ Σάκης Ρουβάς και αναμένεται να έρθει και στην Πάτρα

Ξεκινάει μουσική περιοδεία ο σούπερ σταρ...

Μαζί του θα είναι οι Onirama και η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα

Έχει ξανασυνεργαστεί μαζί τους σε live προγράμματα κατά το παρελθόν και θα το ξαναεπιχερήσει αυτή τη φορά σε μία μεγάλη περιοδεία ανά την Ελλάδα που αναμένεται να τους φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και στην Πάτρα, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία (το πιθανότερο είναι για τα μέσα Ιουνίου, μετά από εκλογές και πανελλήνιες εξετάσεις).

Ο λόγος για τον 42χρονο Κερκυραίο στην καταγωγή σούπερ σταρ της ποπ Σάκη Ρουβά, ο οποίος θα σμίξει με την αγαπημένη ποπ ροκ μπάντα των Onirama & την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ενώνοντας τις δυνάμεις τους για μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία έχοντας μαζί τους επίσης τους Boys+Noise & τη Xenia Ghali!

Τέσσερις άσσους κρύβουν τα χαρτιά μίας τράπουλας, πέντε άσσοι στην προκειμένη περίπτωση ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους στη μεγάλη περιοδεία του «άσσου των καρδιών», «The Ace of Hearts Tour», όπως ονομάζεται το πρόγραμμα - πάρτι που θα παρουσιάσουν ανά την Ελλάδα.

Η ομάδα του «The Ace of Hearts Tour» θα ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της από την Αθήνα, αυτό το Σάββατο 26 Απριλίου 2014, όπου και θα κάνει την πρώτη στάση της.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό υπερθέαμα, η έναρξη του οποίου θα γίνει το Σάββατο 26 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο του TAE KWON DO.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει ένα νέο live concert, το THE ACE OF HEARTS TOUR, το οποίο υπόσχεται να απογειώσει το κοινό προσφέροντας του μία ανεπανάληπτη διαδραστική μουσική εμπειρία.

Ο Σάκης Ρουβάς συμπράττει στις πολυαναμενόμενες live εμφανίσεις του με το δυναμικό και δημοφιλές στη νεολαία συγκρότημα, τους Onirama, όπου επικεφαλής είναι ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης, με ξεχωριστές ερμηνείες και αυθεντική ροκ διάθεση, την pop star Eleni Foureira με τον δυνατό ρυθμό της και την εκρηκτική της σκηνική παρουσία, το ανερχόμενο boy band  Boys & Noise που θα μας παρασύρει με την ενέργειά του και την ταλαντούχα μουσική παραγωγό & dj Xenia Ghali που θα ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη με τα upbeat mash up mixes της

Με νέα remixes αγαπημένων τραγουδιών, εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, μοναδικές συνεργασίες on stage, κι επιβλητικά σκηνικά και κοστούμια  το THE ACE OF HEARTS TOUR φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι, σε σκηνοθετική επιμέλεια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Το The Ace of Hearts Tour είναι αφιερωμένο στους σκοπούς  του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η προπώληση για το live της Αθήνας έχει ξεκινήσει από την TICKET HOUR.COM, και οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 12 ευρώ.

Μετά την Αθήνα, έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον άλλα τρία live, την Τετάρτη 7/5 στην Λάρισα – ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΝΕΑΠΟΛΗΣ», την Πέμπτη 8/5 στην Θεσσαλονίκη – Κλειστό Γήπεδο του ΠΑΟΚ και την Παρασκευή 9/5/2014 στην Ξάνθη – ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View