Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Γιάννης Πετράτος : Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να αποκτήσουν ρόλο στα κοινά

Γιάννης Πετράτος : Οι νέοι άνθρωποι πρέπ...

Δήλωση με αφορμή τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Στη δήλωση του ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα,Γιάννης Πετράτος επισημαίνει:

Πιστεύοντας ακράδαντα πως οι νέοι άνθρωποι, πρέπει να αποκτήσουν ενεργό ρόλο και συμμετοχή στα κοινά, μετατρέποντας την παραδοσιακά παθητική στάση της αμφισβήτησης σε ενεργητική δράση, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα.

Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια ύφεσης που έχουν στοιχίσει στη χώρα μας και κυρίως, στους Έλληνες, επιβάλλεται να στηρίξουμε με την συμμετοχή μας, όλα εκείνα τα μέσα που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο δεύτερος βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι αιρετές Περιφέρειες αποτελούν κύριο αναπτυξιακό παράγοντα, αφού μέσα απ’ αυτές, ενεργοποιούνται και λειτουργούν αυτοδιοικητικά στελέχη που αφουγκράζονται τους πολίτες και τα προβλήματά τους.

Είναι τεράστια ευκαιρία να στηρίξουμε ένα ψηφοδέλτιο ικανό να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με ηγέτη έμπειρο και ηθικό που απέδειξε ότι μπορεί να φέρει σε περιόδους βαθιάς ύφεσης μια νότα αισιοδοξίας στον τόπο μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014