Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Τους δώδεκα έφτασαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι - Η πιο κρίσιμη εβδομάδα στο "μέτωπο" των πιθανών συνεργασιών

Πάτρα: Τους δώδεκα έφτασαν οι υποψήφιοι ...

Ρυθμιστικός ο ρόλος της άτυπης ομάδας Σκαρμέα που ακόμη δεν έχει επιλέξει με ποιά παράταξη θα συμπράξει

Εβδομάδα κρίσιμων διαβουλεύσεων για την τελική διαμόρφωση του προεκλογικού τοπίου στον Δήμο Πατρέων είναι αυτή που επί της ουσίας ξεκινά σήμερα. Έως την Κυριακή το βράδυ οι δώδεκα συνολικά συνδυασμοί που έως τώρα έχουν αναγγείλει κάθοδο στις δημοτικές εκλογές θα πρέπει να καταθέσουν υποψηφιότητες στο Πρωτοδικείο Πατρών.

Έως σήμερα η μόνη ανακοινωμένη εκλογική σύμπραξη είναι αυτή των κ.κ. Γιάννη Δημαρά και Δημήτρη Πεφάνη ενώ ναυάγησαν οριστικά οι προσπάθειες συμπόρευσης ανάμεσα στην στηριζόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ Ρ.Α.Π. και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο.

Έτσι, έως τώρα υποψηφιότητα για τον Δήμο έχουν αναγγείλει οι Γιάννης Δημαράς, Κώστας Σπαρτινός, Κώστας Πελετίδης, Κώστας Χριστόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Πατούχας, Βίβιαν Σαμούρη, Νίκος Τζανάκος, Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, Ανδρέας Τζουραμάνης, Θόδωρος Ντρίνιας (Κοινοτικόν) και Λέττα Ζάγκλα (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Μέσα στην εβδομάδα θα έχει αποσαφηνισθεί και η στάση της άτυπης, υπό τον Αλέξη Σκαρμέα, ομάδας δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο (Χρήστος Μπακαλάρος, Φώτης Δημακόπουλος κ.λπ.) η οποία θεωρείται ότι θα έχει έναν ρυθμιστικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση των συσχετισμών και στην διάταξη δυνάμεων.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη δυο ακόμη δημοσκοπήσεις που καταγράφουν την δυναμική των υποψηφίων Δήμαρχων Πατρέων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014