Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η βόλτα με τα ποδήλατα του 12ου Γυμνασίου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η βόλτα με τα ποδήλατα του 12ου Γυμνασίο...

Για τρίτη συνεχόμενη φορά

Μια εναλλακτική μορφή άσκησης πραγματοποίησαν την Κυριακή, για τρίτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές του 12ου Γυμνασίου Πατρών, με τους γυμναστές τους, Αννα Καφούρου, Μάκη Λυκούδη και Γωγώ Μητρέλη. Με τα ποδήλατα τους πραγματοποίησαν βόλτα στην πόλη με αφετηρία το 12ο Γυμνάσιο - πλατεία Παπανδρέου - Ελευθ. Βενιζέλου - νέο λιμάνι - Φάρος και επιστροφή αντίστροφα.

Το μήνυμα που πέρασαν είναι ότι το ποδήλατο είναι μια εναλλακτική μορφή άσκησης, μετακίνησης και μεταφοράς και υπάρχει ανάγκη δημιουργίας ποδηλατόδρομων στην πόλη.

Η διεύθυνση και οι γυμναστές του 12ου γυμνασίου ευχαριστούν όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, την Τροχαία, τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και συγκεκριμένα την Βασιλική Καλφαγιάννη (πρόεδρο), Αναστασία Σπούδα (γραμματέας) καθώς και τους υπόλοιπους γονείς που συμμετείχαν, Κ. Κατσιφάρα, Σ. Καλφαγιάννη, Ε. Παπαγιαννόπουλου και Θ. Γιάνναρου.

Τέλος τους συναδέλφους γυμναστές, Βάσω Βουκελάτου(7ο ΕΠΑΛ) και Γιάννη Παπαγιαννόπουλο(4ου ΓΕΛ) που όλοι μαζί βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση της ποδηλατικής βόλτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports