Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βρετανία: Το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 88α γενέθλιά της

Βρετανία: Το πορτρέτο της βασίλισσας Ελι...

Θα χρησιμοποιηθεί και για καμπάνια στην οικονομία

Το πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ από τον φωτογράφο David Bailey δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, σηματοδοτώντας την καμπάνια για τα 88α γενέθλιά της.

Η φωτογραφία δείχνει τη βασίλισσα Ελισάβετ χαμογελαστή, και τραβήχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Μάρτιο, ενώ θα χρησιμοποιηθεί και στο πλαίσιο της καμπάνιας της Βρετανίας για την δημιουργία θέσεων εργασίας στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού, των επενδύσεων και της εκπαίδευσης. 

Η Ελισάβετ φορά πέρλες και ένα φόρεμα της Angela Kelly, που υπηρετεί τη βασίλισσα σαν προσωπική βοηθός όσον αφορά στο ντύσιμο από το 2002.

Πηγή από το παλάτι του Μπάκιγχαμ δηλώνει στην εφημερίδα Guardian πως «το όνομα του φωτογράφου προτάθηκε από τους υπευθύνους και η βασίλισσα συμφώνησε». 

Ο 76χρονος Bailey δήλωσε: «Πάντα ήμουν πολύ μεγάλος φαν της βασίλισσας. Έχει πολύ ευγενικά μάτια με μια ιδιαίτερη λάμψη. Πάντα θαύμαζα τις ισχυρές γυναίκες και αυτή είναι μια πάρα πολύ ισχυρή γυναίκα». 

Οι αρμόδιοι ελπίζουν πως το πορτρέτο θα έχει τέτοια απήχηση παγκοσμίως που θα ενθαρρύνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο να βρεθούν στη Βρετανία και να «γευθούν» την εμπειρία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight