Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τι είπε ο Μουτζουρούλιας στον Κούγια;

 Τι είπε ο Μουτζουρούλιας στον Κούγια;

Σε συνάντηση που είχαν

Ο Αλέξης Κούγιας εθεάθη τη Μεγάλη Τρίτη αργά το βράδυ στο "καφέ" του πρώην προέδρουν της ΠΑΕ Παναχαϊκή Στάθη Μουτζουρούλια στην πλατεία Γεωργίου. Εμεινε για λίγη ώρα εκεί, τα είπαν με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή και μετά έφυγε...

Το συγκεκριμένο ραντεβού ίσως ήταν τυχαίο, αλλά πολύ πιθανό να μην ήταν, αφού ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει βάλει πωλητήριο στην ΠΑΕ και περιμένει προτάσεις. Ενδέχεται, λοιπόν, ο Στάθης Μουτζουρούλιας να είχε κάτι ενδιαφέρον να πει ή να μεταφέρει στον Αλέξη Κούγια. Σήμερα θα δούμε αν κάποιος από τους δύο θελήσει ν' ανοίξει τα χαρτιά του.

Σημειώστε, πάντως, και τούτο: την περασμένη Κυριακή στο ρεπορτάζ της «Πελοποννήσου» για την επόμενη μέρα της Παναχαϊκής, όπου ερωτήθηκαν και απάντησαν οι τρεις πρώην ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, ο Στάθης Μουτζουρούλιας έκανε μια πολύ συγκεκριμένη και στοχευμένη τοποθέτηση:

 

«Να βρεθεί ένας επιχειρηματίας που δεν θα δει την Παναχαϊκή ούτε επιφανειακά, ούτε μεμονωμένα, ούτε τυχοδιωκτικά, αλλά θα τη δει σαν κομμάτι μιας γενικότερης επένδυσης που θα θελήσει να κάνει στην Πάτρα. Και κατ' αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι θα την αντιμετωπίζει σοβαρά, επειδή θα πρόκειται για κομμάτι της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.

Η Παναχαϊκή, δηλαδή, θα είναι για αυτόν μια παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά όχι η μοναδική στην Πάτρα. Δυστυχώς, τέτοιο πρόσωπο δεν νομίζω πως υπάρχει στην περιοχή μας, άρα πρέπει να ελπίζουμε πως θα έρθει από αλλού».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports