Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πήραν τα βουνά και τα λαγκάδια οι πολιτικοί αρχηγοί για το Πάσχα

Πήραν τα βουνά και τα λαγκάδια οι πολιτι...

Πού ταξίδεψαν

Μακριά από την Αθήνα γιορτάζει το Πάσχα η πλειονότητα των αρχηγών κομμάτων, αφού οι περισσότεροι έχουν επιλέξει την περιφέρεια για να σουβλίσουν το αρνί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας βρίσκεται  στη γενέτειρά του, τα Ιωάννινα και θα περάσει οικογενειακά τα Πάσχα, καθώς αποφάσισε να μην παραστεί επίσημα σε καμία εκδήλωση.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, όπου βρέθηκε την Μ. Παρασκευή, μετέβη στο Ναύπλιο, τόπο καταγωγής της συζύγου του Γεωργίας, όπου και έκανε Ανάσταση.

Στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη, θα περάσει τις γιορτές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται οικογενειακώς στη νότια Κρήτη. Την Τρίτη του Πάσχα πρόκειται να περιοδεύσει στο Ρέθυμνο και τα Χανιά, όπου έχει προγραμματιστεί να μιλήσει σε κεντρική συγκέντρωση.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος θα περάσει το Πάσχα στην Ικαρία και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λειβαδιά ενώ ενδέχεται να μεταβεί και στη γενέτειρά του, τη Λαμία.

Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης παρέμεινε στην Αθήνα και θα περάσει το Πάσχα στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις