Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και προώθηση τροφίμων από την Κοινο_Τοπία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και προώθηση ...

Νέα προσπάθεια ξεκινά …

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr για συγκέντρωση και προώθηση τροφίμων και ειδικότερα λαδιού, γάλατος, ρυζιού, τοματοπολτού, ζάχαρης, και αυγών σε συμπολίτες που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τα 162 μέλη και φίλους της Κοινο_Τοπίας παραδόθηκε στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων, η οποία έχει μετεξελιχθεί σε Κοινωνικό Παντοπωλείο και μέσω αυτής στις οικογένειες που έχουν καταγραφεί και ελεγχθεί ότι χρειάζονται άμεση στήριξη σε είδη καθημερινής διατροφής και ατομικής φροντίδας.

Με το ποσό που συγκεντρώθηκε το τελευταίο πεντάμηνο και κατόπιν συνεννόησης με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις προτεραιότητες των αναγκών όπως αυτό τις έχει καταγράψει αγοράστηκαν και προσφέρθηκαν 374 κιλά λάδι, 483 κουτιά γάλα, 330 κιλά ρύζι, 1008 τεμάχια τοματοπολτός, 400 κιλά ζάχαρη, 3.000 αυγά και μικροποσότητες από άλλα είδη τα οποία παραδόθηκαν και διανεμήθηκαν χωρίς καθυστέρηση.

Οι ανάγκες βέβαια συνεχίζουν να είναι μεγάλες δημιουργώντας αδιέξοδα σε συμπολίτες που στερούνται καθημερινά βασικά είδη πρώτης ανάγκης αλλά και προβληματισμό σε όσους βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και βλέπουν τις δυσκολίες και την απόγνωση κάποιων συμπολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις απευθύνουμε νέα παράκληση στα μέλη και τους φίλους της Κοινο_Τοπίας που έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν όποιο ποσό μπορούν για να υποστηρίξουμε συμπολίτες μας που βιώνουν δύσκολες συνθήκες.

Καταληκτική ημερομηνία και ολοκλήρωση της νέας προσπάθειας θα είναι η 30η Ιουνίου. Η Κοινο_Τοπία από τη μεριά της δεσμεύεται να προωθήσει άμεσα όση βοήθεια συγκεντρώνει όπως με συνέπεια έκανε και μέχρι τώρα.

Για πληροφορίες και προσφορές μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2615.002009 και στο κατάστημα ‘‘Ποτά Σπηλιώτη’’ πεζόδρομος Ρ. Φεραίου 134 (ώρες καταστημάτων)."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις