Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα - Φθινοπωρινό σκηνικό και χαμηλές θερμοκρασίες

Πάτρα: Ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο και τη...

Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα μετά το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Για αύριο Κυριακή 20/4, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Βροχές και καταιγίδες το Μεγάλο Σάββατο μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια βελτίωση παριλαμβάνει το μενού του καιρού. Κύμα ζέστης και σύντομο καλοκαιράκι από την Τρίτη! Τοπικά στα νότια έως και 30 βαθμούς Κελσίου. Τι θα πρέπει να προσέξετε κατά την επιστροφή τη Δευτέρα του Πάσχα όσον αφορά στον καιρό!

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιονιά στα ορεινά κυρίως της δυτικής μακεδονιας. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονιά στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής στερεάς (περίπου από τα 1100 μετρά) μέχρι το μεσημέρι. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 7 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 6 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι όποτε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 9 έως 20 βαθμούς κελσίου

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση προς το βράδυ.Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 7 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.ΚεφαλλονιάΚαιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Κυριακή:

Καιρός: στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές βελτιωμένος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, οι όποιοι στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις