Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Κάτω Πόλη νίκησε 5-1 την Ανω Πόλη

Η Κάτω Πόλη νίκησε 5-1 την Ανω Πόλη

O κόσμος και φορείς απουσίαζαν

Οι Παλαίμαχοι ήταν εκεί, αλλά ο κόσμος απουσίαζε! Στο καθιερωμένο αγώνα Παλαιμάχων που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, η ομάδα της Κάτω Πόλης, που την αποτελούσαν πρώην παίκτες της Παναχαϊκής, νίκησε με σκορ 5-1 την ομάδα της Ανω Πόλης, που την αποτελούσαν πρώην παίκτες της Θύελλας, του Πάτραι και Ερασιτέχνες.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Σπύρου Λαμπρόπουλου, Νίκου Παπαλάμπρου, Βασίλη Αγραφιώτη και Σάκη Τάλαγκα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα γκολ σημείωσαν οι Α. Ανδρούτσος 36΄, 55΄, 58΄, Β. Μιχαλόπουλος 45΄, Ζήκος 60΄και Παπαχρονόπουλος 65΄.

Το παιχνίδι «σφύριξε» ο Κωσταδήμας με βοηθούς τους Ταξιάρχη και Ασημακόπουλο.

ΚΑΤΩ ΠΟΛΗ (Δημήτρης Κύζας): Γκαδόλος, Πετρής, Μικές, Λεβεντάκος, Σταματόπουλος, Φέργκος, Α. Ανδρούτσος, Κ. Ανδρούτσος, Νικολόπουλος, Ζανδραβέλης, Φωτόπουλος. Επαιξαν και οι Αυγερινόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Ζήκος, Β. Μιχαλόπουλος.

ΑΝΩ ΠΟΛΗ (Κώστας Καλπουζάνης): Χρ. Κούγιας, Αθανασόπουλος, Κουλούρης, Γερογιάννης, Γραμματικόπουλος, Σπηλιώπουλος, Καρμακόλιας, Σγούρας, Κεφαλάς, Μπάδας, Χαριτωνίδης. Αγωνίστηκαν οι Καραγιάννης, Ντάσιος, Παπαχρονόπουλος, Φοής, Σκόνδρας, Κατσαϊτης, Τσιπιανίτης, Παϊλας, Κουτσουπιάς, Κανελλακόπουλος, Γεωργόπουλος.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports