Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος της Πάτρας για την απόρριψη του αιτήματος στέγασης 8 συλλόγων στο κάμπινγκ της πλαζ

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος της Πάτρας για...

" Η πλειοψηφία των παρόντων ουδέποτε ασχολήθηκε ουσιαστικά με το θέμα της στέγασης των ομίλων, αλλά αντάλλαξαν προεκλογικά πυρά"

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας (Α.Ο.Π.) μετά τη συνεδρίασητης 16/4/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας όπου συζητήθηκε και απορρίφθηκε απο την πλειοψηφία των παρόντων δημοτικών συμβούλων αίτημα στέγασης στο κάμπινγκ της πλαζ 8 ομίλων και συλλόγων της πόλης  μεταξύ αυτών κσι του Α.Ο.Π. σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τα εξής:

"O 'Ομιλος έχοντας ιστορία  μισού αιώνα και πορεία καθαρά ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ποτέ δεν ταυτίστηκε με κόμματα, παρατάξεις και μικροπολιτικά παιχνίδι, δεν δέχεται να μπει το όνομά του στο <<Θέατρο Σκιών>> που παίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 16/4/2014.

 

Ο Όμιλος ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες προσκόμισε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αίτημα στέγασής του πριν περίπου 1,5 χρόνο.

Μετά από πολύμηνες οχλήσεις μας και συζητήσεις φθάσαμε στην πρόταση και τη απόρριψη της συνεδρίασης της 16/4/2014.

Ζητήσαμε ως ένας  απο τους παλαιότερους ομίλους της πόλης ίση μεταχείριση και αντιμετώπιση κάτι που έχουν λάβει δεκάδες σύλλογοι,όμιλοι και οργανώσεις κατά το παρελθόν από όλες τις Δημοτικές Αρχές και Παρατάξεις. Στη συνεδρίαση της 16/4/2014 η πλειοψηφία των παρόντων ουδέποτε ασχολήθηκε ουσιαστικά με το θέμα της στέγασης των ομίλων, αλλά αντάλλαξαν προεκλογικά πυρά, έχοντας αναμεσά τους σκιώδεις παρουσίες που δεν είχαν καμία σχέση με το αίτημα των (8). Ο Όμιλος θα συνεχίσει να υπάρχει και να πορεύεται με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και στις επόμενες δεκαετίες και εύχεται  οι σκηνές που έλαβαν χώρα στο Δήμοτικό Συμβούλιο να ήταν μια εξαίρεση για να μπορέσει η πόλη της Πάτρας και οι πολίτες τηςνα ατενίσουν το ΜΕΛΛΟΝ με αισιοδοξία.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις