Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αμετανόητος ο δράστης του χθεσινού φονικού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου - «Έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και καιρό» είπε μετά την πράξη του!

Πάτρα: Αμετανόητος ο δράστης του χθεσινο...

Δολοφόνησε συγκρατούμενό του με μαχαιρι που έφτιαξε απο τα σίδερα του κρεβατιού του

Aγριο έγκλημα διαπράχτηκε χθες μέσα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Eνας 32χρονος Αλβανός κρατούμενος σκότωσε με αυτοσχέδιο μαχαίρι ένα 24χρονο ομοεθνή του, ο οποίος φέρεται πως είναι συγγενής του κακοποιού Αλκέτ Ριζάι.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9.45 χθες το πρωί. Ο 24χρονος κρατούμενος βρισκόταν σε κοινόχρηστο χώρο των φυλακών και ο 32χρονος είχε ζητήσει νωρίτερα να δει τον δικηγόρο του.

Περνώντας από το σημείο όπου βρισκόταν ο 24χρονος, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκαν και ο 32χρονος έβγαλε ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε 6 χτυπήματα στον συγκρατούμενό του σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο 24χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά, αφού οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Οι δύο αλλοδαποί κακοποιοί φαίνεται πως είχαν προσωπικές διαφορές, αφού ήταν συγκρατούμενοι σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα. Το θύμα, 24 ετών, εξέτιε ποινή κάθειρξης 12 ετών για ληστεία, ενώ ο θύτης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Το θύμα μεταφέρθηκε από τις φυλακές Τρικάλων στις 28 Μαρτίου στο σωφρονιστικό κατάστημα της Πάτρας.

Πληροφορίες που δημοσιεύονται στο ethnos.gr αναφέρουν ότι ο δράστης είπε μετά την πράξη του στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι «έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και καιρό». Το μαχαίρι, με το οποίο σκότωσε τον συγκρατούμενό του, το είχε φτιάξει από τα σίδερα του κρεβατιού του μέσα στο κελί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις