Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΑΙΡΟΣ

/

Πάτρα: Mε βροχή ο Επιτάφιος Θρήνος

Πάτρα: Mε βροχή ο Επιτάφιος Θρήνος

Η πρόγνωση του καιρού

Βροχερή ειναι η Μεγάλη Παρασκευή και για την Πάτρα. Από τα ξημερώματα ξεκίνησε η βροχή, ενώ σύμφωνα με το meteo.gr οι βροχές θα συνεχιστούν τις επόμενες ώρες και μέχρι το βράδυ.

Ο καιρός σε όλη τη χώρα

 

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και καταιγίδες μολονότι θα υπάρχουν περίοδοι ηλιοφάνειας κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και το Αιγαίο.

Για άλλη μια ημέρα σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας ο καιρός θα θυμίζει Χριστούγεννα καθώς αναμένονται χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Όσο γι' αυτούς που θα επιλέξουν το ταξίδι με πλοίο, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις ενώ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια μέτριοι.

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 3 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε στην Αττική ενώ στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές το πρωί και το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Καιρός