Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον "καθάρισε" σε ένα λεπτό με έξι μαχαιριές - Τον σκότωσε μέσα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να πάρει εκδίκηση

Πάτρα: Τον "καθάρισε" σε ένα λ...

Οι δύο Αλβανοί κρατούμενοι είχαν διαφορές από παλιά

Άγριο έγκλημα στις φυλακές Αγίου Στεφάνου σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. 'Ενας 32χρονος Αλβανός κρατούμενος μαχαίρωσε 24χρονο ομοεθνή συγκρατούμενό του, με τον οποίο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαν διαφορές.

Ο 32χρονος ισοβίτης χτύπησε στο στέρνο τον 24χρονο, καταφέρνοντάς του έξι μαχαιριές. Όπως αναφέρει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στην Πελοπόννησο, ο φόνος δεν διήρκησε πάνω από ένα λεπτό.

Σύμφωνα με τα όσο υποστήριξε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο 32χρονος με το θύμα είχαν ανοικτούς λογαριασμούς από τότε που και οι δύο ήταν στις φυλακές Νιγρίτας.

Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι το θύμα τον είχε μαχαιρώσει μέσα στη φυλακή, αλλά τελικά επέζησε.Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είναι ισοβίτης, κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Στο μεταξύ, τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνος Σκανδάμης μετά την αιματηρή συμπλοκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις