Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ο Χρήστος Πατούχας ορίζει για Εκπρόσωπο Τύπου της Ανυπότακτης Πολιτείας τον Παναγιώτη Τσερόλα

Ο Χρήστος Πατούχας ορίζει για Εκπρόσωπο ...

Είναι μέλος της Ανυπότακτης Πολιτείας από την ίδρυσή της το 2006 μέχρι και σήμερα

Ο Χρήστος Πατούχας ορίζει για Εκπρόσωπο Τύπου της Ανυπότακτης Πολιτείας τον Παναγιώτη Τσερόλα. Ο Παναγιώτης Τσερόλας είναι υποψήφιος Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο αντικείμενο της Γεωλογίας Πετρελαίων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου μας, όπως και τις μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο Εφαρμοσμένη Γεωλογία και Περιβάλλον.

Υπήρξε ενεργό μέλος των μεγάλων φοιτητικών αγώνων, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Γενικών Συνελεύσεων και συμμετείχε σε όλους τους μικρούς ή μεγάλους αγώνες του τελευταίου διαστήματος απέναντι στην μνημονιακή λαίλαπα.

Είναι μέλος της Ανυπότακτης Πολιτείας από την ίδρυσή της το 2006 μέχρι και σήμερα.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μεταπτυχιακών ‘’ΤΗΘΥΣ’’ και πολύ πρόσφατα εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα

Ακολουθεί δήλωση του Παναγιώτη Τσερόλα:

Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι

 

Βρισκόμαστε αισίως ένα μήνα πριν την εκλογική μάχη για το Δήμο μας. Όσο πλησιάζει ο καιρός, τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο των πολιτικών δυνάμεων και προγραμμάτων για την επόμενη ημέρα. Πόσο παράξενο είναι όμως, που όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις γίνονται στο φόντο μιας παράλογης προεκλογικής εκστρατείας από τους κυβερνώντες, που σε ένα παράλληλο σύμπαν γιορτάζουν για κάποια ‘’έξοδο στις αγορές’’, σαν να ειρωνεύονται τους ανθρώπους του μόχθου. Αφού σπείρανε για χρόνια την δυστυχία, την ανασφάλεια και τον φόβο, θέλουν τώρα να θερίσουν και πολιτικά οφέλη. Όποιος όμως σπέρνει ανέμους, θα θερίσει θύελλες!

 

Σε αυτό το πλαίσιο, δίνουμε και εμείς την δική μας μάχη. Αλλά φυσικά, μας γνωρίζετε ήδη, ξέρετε τις αρχές μας, ξέρετε την άποψή μας για την πολιτική και για τα προβλήματα του Δήμου, ξέρετε το ήθος μας και την στράτευσή μας. Μαζί είμαστε άλλωστε, σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα. Βλέποντας όμως τις άλλες δυνάμεις λίγο πριν την τελική ευθεία, θέλουμε να επαναλάβουμε τι δεν θα σας πούμε!

 

Δεν θα σας πούμε ότι τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δήμου είναι αποσυνδεδεμένα από την πολιτική κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας. Φαντάζει εύκολο, αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα σας πούμε όμως ότι κάθε λιθαράκι που θα βάλουμε από εδώ, κάθε μικρή και μεγαλύτερη μάχη και διεκδίκησή μας, είναι στενά δεμένη με τον αγώνα μας για την ανατροπή τους! Δεν είμαστε εδώ για να διαχειριστούμε ‘’καλύτερα’’ την φτωχοποίηση του δήμου και των δημοτών, όπως την καταστρώνουν οι κυβερνώντες και οι ευρωεντολοδόχοι τους. Θέλουμε να γυρίσουμε το τραπέζι ανάποδα!

 

Δεν θα σας πούμε ότι πίσω από εμάς είναι ένας πολιτικός φορέας που θα ‘’μετρήσει’’ τα πανελλαδικά του ποσοστά προς μετεκλογική χρήση. Φαντάζει εύκολο, αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα σας πούμε όμως ότι πρεσβεύουμε μια άλλη, ανυπότακτη αριστερά, ενωτική και μετωπική, με διάθεση να δυναμώσει τη φωνή του λαού, και όχι την φωνή του εαυτού της.

 

Δεν θα σας πούμε ότι έχουμε ετοιματζίδικες λύσεις, ότι έχουμε και εμείς μια συνταγή ‘’μια από τα ίδια’’ για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Φαντάζει εύκολο, αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα σας πούμε όμως ότι το πρόγραμμά μας είναι απότοκο σκληρής δουλειάς και θέλησης να πάνε τα πράγματα επιτέλους αλλιώς στο Δήμο μας.

 

Φυσικά, κόντρα στην ‘’μόδα’’ των τελευταίων ημερών, δεν θα σας πούμε ότι η πορεία μας ως τώρα είναι μια διαδρομή για να καταλήξει στην καλύτερη διαπραγμάτευση με άλλες δυνάμεις. Φαντάζει εύκολο, αλλά δεν θα το κάνουμε. Θα σας πούμε όμως ότι δώσαμε μια επίμονη μάχη αρχών με όσες δυνάμεις αναφερόντουσαν σε μια άλλη πορεία για τον Δήμο, για τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση τους. Μπορεί να μην τα καταφέραμε αλλά οι τελευταίοι που θα κουραστούν από την προσπάθεια είμαστε εμείς.

 

Τέλος, δεν θα σας πούμε ότι έχουμε σχέσεις με κομματικούς, ιδιωτικούς και λοιπούς κύκλους, και την ανάλογη…χρηματοδότηση. Θα σας πούμε όμως ότι θα διεκδικήσουμε την παρουσία μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα μας δείτε με το υλικό μας καθημερινά, αλλά σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, αυτή είναι μια μάχη που δίνουμε από κοινού! Στηρίξτε την προσπάθειά μας, οργανώστε μια συζήτηση, ενισχύστε μας με ένα κουπόνι, ανοίξτε μας την πόρτα για να συζητήσουμε!

 

Το ‘’ΩΣ ΕΔΩ’’ με την πολιτική τους έχει ακουστεί προ πολλού. Έχει έρθει ο καιρός να αλλάξουμε πορεία. Έχει έρθει ο καιρός να μιλήσουμε για την ανατροπή. Έχει έρθει ο καιρός, να ακουστεί δυνατά η φωνή μας!

 

Ψηφίζουμε Ανυπότακτη Πολιτεία, ψηφίζουμε για Δήμαρχο τον Χρήστο Πατούχα!

 

Σας εύχομαι καλό Πάσχα, όμορφες γιορτές με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

 

Π.Τσερόλας

Εκπρόσωπος Τύπου Ανυπότακτης Πολιτείας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014