Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πέγκυ Ζήνα δήλωσε, "αν κάποια φλερτάρει τον σύζυγο μου Γιώργο, θα της έβγαζα τα μάτια"

H Πέγκυ Ζήνα δήλωσε, "αν κάποια φλε...

Ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα, Γιώργος Λύρας είναι από τη Ναύπακτο

Η δημοφιλής λαική τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία της, αλλά και τη νέα της συνεργασία με τον Πατρινό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο στο «ΘΕΑ».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα που είναι από τη Ναύπακτο και ο γάμος τους είχε γίνει στο μοναστήρι στο Τρίκορφο Δωρίδος, η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είμαι 18 χρόνια με τον ίδιο άντρα. Λατρεύω την αλήθεια του. Είτε είναι χαρούμενος, είτε θυμωμένος δεν προσποιείται, είναι αληθινός. Δεν υπάρχει τίποτα πίσω από αυτό. Αγαπώ την αυθεντικότητά του. Είναι ο πιο σταθερός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Αν είσαι φίλος του, θα βρίσκεται κοντά σου μια ζωή.

Αυτό που έχω αποδεχτεί ακόμα είναι ότι γίνεται παρορμητικός», ενώ εξομολογήθηκε: «Ξέρεις από πού καταλαβαίνω ότι ο έρωτάς μας δεν έχει σβήσει; Σκέφτομαι "αν κάποια τον φλερτάρει, πώς θα αντιδράσω;". Και διαπιστώνω ότι η απάντηση είναι "θα γινόταν χαμός, θα της έβγαζα τα μάτια"».

Όσο για την επιστροφή της στην πίστα και τις πιο λιτές ενδυματολογικές της επιλογές, η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε. «Όταν στους νυχτερινούς χώρους τα πράγματα ξεκαθάρισαν, πέθαναν τα μεγάλα σώου, τέλειωσαν τα πολλά μπαλέτα και έπαψαν να συνοδεύουν τους λαϊκούς τραγουδιστές, θα σου πως ότι απλά ένα μακρύ άβολο φόρεμα με σκίσιμο δεν μου ήταν καθόλου άνετο για να βγάλω μιάμιση ώρα πρόγραμμα.

Με ένα παντελόνι μπορώ να κινηθώ, όπως θέλω εγώ και να αναδείξω τη ροκ πλευρά μου, που πιστεύω κιόλας ότι είναι πιο θηλυκή ακριβώς γιατί δεν είναι επιτηδευμένη».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight