Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Κλιμάκιο της «Πρωτοβουλίας για την Πάτρα» στο οικοτροφείο «Σέμελη»

Κλιμάκιο της «Πρωτοβουλίας για την Πάτρα...

Έγινε συζήτηση για τα προβλήματα του οικοτροφείου

Κλιμάκιο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» επισκέφθηκε το οικοτροφείο "Σεμέλη". Το "Σεμέλη", δομή που εντάσσεται στην Κλίμακα, έχει ως στόχο την επανένταξη και αποϊδρυματοποίηση των ψυχικά νοσούντων συμπολιτών μας.

Στο κτήριο του οικοτροφείου φιλοξενούνται 15 συμπολίτες μας. Η Κλίμακα έχει αναπτύξει μια ποικιλία δραστηριοτήτων, που περιλαμβάνουν δράσεις κατά του κοινωνικού αποκλεισμού και της αντιμετώπισης ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.

Στο πλαίσιο της συνάντησης και πέραν της μίας ώρας, η κυρία Κατερίνα Γουργουρίνη, κοινωνική λειτουργός στο Οικοτροφείο, αναφέρθηκε διεξοδικά τις δραστηριότητες του ιδρύματος κάνοντας σύντομη αναδρομή στο έργο του και στην κοινωνική του προσφορά στην πόλη, αλλά και στην ανάγκη μελέτης και καταγραφής των κοινωνικών προβλημάτων στην περιοχή του Δήμου μας, ώστε να καταστεί εφικτή η αντιμετώπιση τους.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Τζουραμάνης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρέας Γιαννακόπουλος, που τον συνόδευσε, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και συνομίλησαν με τροφίμους και εργαζομένους,  τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας μιας δημοτικής δομής για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων, που θα αποτελέσει "ομπρέλα" για τον συντονισμό και την συνεργασία μεταξύ των κρατικών δομών που επιτελούν αυτό το τεράστιο κοινωνικό έργο.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014