Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Καλάβρυτα- Γιώργος Λαζουράς: Ανακοίνωσε τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Αροανίας

Καλάβρυτα- Γιώργος Λαζουράς: Ανακοίνωσε ...

Προχθές βράδυ συνάντηση στην Άνω Ψωφίδα

Στην εκκλησία της Παναγιάς στη Χόζοβα (Άνω Ψωφίδα) παρακολούθησε την ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος στη συνέχεια συναντήθηκε με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς συμβούλους και εκπροσώπους, του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,στις δώδεκα (12) κοινότητες της δημοτικής ενότητας Αροανίας, μίλησε μαζί τους και όλοι μαζί περιόδευσαν στα καταστήματα και στην αγορά των Τριποτάμων.

Ο κ. Λαζουράς, στην ομιλία του επεσήμανε ότι “με το έργο που κάναμε, ιδίως στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, με κατακόρυφη, κατά 80%, μείωση και περικοπή των πόρων προς τους δήμους αλλά και με το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας για τη νέα δημοτική περίοδο είμαι βέβαιος ότι, οι συνδημότες μας θ’ αναδείξουν το συνδυασμό μας νικητή από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Επιτελέσαμε σημαντικό και μεγάλο έργο στην εποχή των “ισχνών” αγελάδων, που έπρεπε να είχαν κάνει άλλοι στην εποχή των “παχέων” αγελάδων, τότε που έρρεαν, αφειδώς, οι πόροι προς την αυτοδιοίκηση και δεν τους αξιοποιούσαν, ούτε τους εκμεταλλεύονταν κάποιοι, από τους οποίους, τώρα, με περισσό θράσος, ζητούν και πάλι την ψήφο των συμπολιτών μας. Φτάνουν πια, οι καταδικασμένες παλαιοκομματικές πρακτικές, φτάνουν πια, οι εξαρτήσεις και οι μαυρογιαλούρικες μεθοδεύσεις, φτάνουν πια, οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι, για 50 χρόνια.

Με νέους ανθρώπους και νέες και φρέσκιες ιδέες και με τη συνεργασία όλων των συμπολιτών μας προχωράμε όλοι μαζί, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για την Αροανία, στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα Καλάβρυτα”.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής ενότητας Αροανίας είναι οι παρακάτω:

1.     ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη, κτηνοτρόφος, από τα Τριπόταμα,

2.     ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου, αυτοκινητιστής, επαγγελματίας, από τα Τριπόταμα,

3.     ΚΑΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, έμπορος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αροανίας, από τα Αγράμπελα,

4.     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ – ΡΑΛΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Θεοδώρου, Πρόεδρος Συλλόγου Σειραίων, Γραμματέας της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, από τις Σειρές.

5.     ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, του Γεωργίου, πρώην δημοτικός υπάλληλος, από το Αγρίδι,

6.     ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χρήστου, υπάλληλος οργανισμού κοινής ωφελείας, λογοτέχνης, τέως Αντιδήμαρχος Αροανίας, από τους Καμενιάνους,

7.     ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ) του Βασιλείου, συνταξιούχος υπάλληλος υπουργείου Εσωτερικών, από την Ανάσταση,

Επίσης στην παραπάνω συνάντηση παραβρέθηκαν και όλοι οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις δώδεκα (12) κοινότητες της Αροανίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014