Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Το Κωνσταντοπούλειο νοικιάζει τους χώρους του πρώην Πτωχοκομείου στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Το Κωνσταντοπούλειο νοικιάζει του...

Στις 29 Απριλίου ο πλειοδοτικός διαγωνισμός

Η Δ/Ε του Κωνσταντοπούλειου Οίκου Ευγηρίας και Χρονίων Παθήσεων (τέως Πτωχοκομείο Πατρών «Ο Απόστολος Ανδρέας»), εκθέτει σε δημόσιο επαναληπτικό πλειοδοτικό διαγωνισμό με ανοικτές προσφο­ρές και συνέχεια με προφορικές, την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων του τέως Πτωχοκομείου Πατρών επί της οδού Ακτής Δυμαίων 53 στην Πάτρα έναντι νέου Λιμένος Πατρών, εμβαδού οικοπέδου 6.990,75 μ2 με δύο κτίρια εκ των οποίων το ένα διατηρητέο επιφανείας 1.983,81 μ2 και το άλλο 379,08 μ2, με αρχική τιμή εκκινήσεως του διαγωνισμού για μηνιαίο μίσθωμα τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ, όπως αναφέρεται σε περίληψη διακήρυξης του Ευγηρείου.

Εγγύηση συμμετοχής στον επαναληπτικό διαγωνισμό τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500) ευρώ σε Γραμμάτιο Παρα­κα­ταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή επιστολή ανεγνωρισμένης Τραπέζης.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα γίνει την 29η Απριλίου 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.30 έως 12.00 στα Γραφεία Διοικήσεως του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου, Πηνελόπης Κωνσταντοπούλου 10 (Υπερθεν Ι. Μονής Γηροκο­μείου) Πάτρα.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι διακηρύξεως παρέχονται καθημερινά από την Διεύθυνση του Κωνσταντοπουλείου Ευγηρείου (κ. Γεώργιο Σολωμό) τηλ. 2610221041.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά