Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Sunday Brunch του site Beau Sillage - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Sunday B...

Δείτε τα στιγμιότυπα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Κυριακάτικο Brunch του νέου site Beau Sillage. H Πέπη Ρουμελιώτη και η Βασιλεία Καμάρα εμπνεύστηκαν από το πνεύμα των ημερών και αποφάσισαν να του δώσουν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Το Κυριακάτικο πρωινό έγινε στο παραδοσιακό καφενείο «Υποβρύχιο Βανίλια» στην πλατεία Μαρκάτου. Μαζί με το Χρήστο Τζούτη, επιμελήθηκαν τον ήδη υπέροχο χώρο με διακοσμητικές πινελιές και άφθονα λουλούδια.

Τα εδέσματα δε, ήταν γευστικός παράδεισος. Ο μπουφές γέμισε με λαχαριστές γεύσεις από γλυκά μέχρι αλμυρά. Φρυγανιές, τοστ, κέικ, ντόνατς, μπισκότα, σοκολατάκια, τσουρέκια, τυράκια, γιαούρτι, μαρμελάδες, καφέ και τσάι συμπλήρωσαν ιδανικά το Κυριακάτικο πρωινό.

Η χαρά τους όμως είναι απερίγραπτη και για έναν ακόμα λόγο. Τον πιο σημαντικό. Την διάθεση του κόσμου να έρθει και να προσφέρει ό,τι μπορεί για τα ιδρύματα «Φωλιά» και «Κιβωτό της Αγάπης» στην Πάτρα, η οποία πραγματικά μας συγκίνησε. Η συλλογή ιματισμού, παιχνιδιών και τροφίμων ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Στο τέλος έγινε κλήσωση και πέντε τυχεροί κέρδισαν δώρα από: The Artians, Rich Bitch Poor Dog, Camara γάμος-βάπτιση για τα δωράκια της κλήρωσης.

Επίσης η διατροφολόγος Μέμα Λαμπροπούλου από το «Ευτροφία» έδωσε στους παρευρισμόμους πολύτιμες συμβουλές για ένα καλό πρωινό.

Τέλος, το Beau Sillage ευχαριστεί τους καταπληκτικούς χορηγούς που φρόντισαν να μην λείψει τίποτα: Χελμός, Πάστα Φλώρα, Max Perry, Αρτοποιείο Πολυζώης, Papoulias Donuts, το ζαχαροπλαστείο Sugar Art και τα super market Κρόνος.

To βίντεο επιμελήθηκε ο Γιώργος Μυλωνάς

http://beausillage.com/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View