Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ρούλα Κορομηλά εγκωμίασε χθες τον Πατρινό βαρύτονο Νικόλα Καραγκιαούρη - "Προσδίδεις αξία στο σώου, έχεις υπέροχη φωνή"

Η Ρούλα Κορομηλά εγκωμίασε χθες τον Πατρ...

Η Ελισάβετ Σπανού και ο Γιάννης Αποστολάκης αποχώρησαν χθες από το Just the 2 of Us

Ένα ξεχωριστό αλλά και δύσκολο τραγούδι ερμήνευσαν η δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά και ο Πατρινός βαρύτονος Νικόλας Καραγκιαούρης, το «Miss Sarajevo» του Μπόνο των U2, στο χθεσινό τρίτο live του τραγουδιστικού σώου του Mega, Just the 2 of Us.

Η Ράνια Θρασκιά που έχει ακούσει ένα σωρό σχόλια για τις δύο προηγούμενες ανεκδιήγητες παρουσίες και ερμηνείες της στο σώου, αυτή τη φορά τα πήγε λίγο καλύτερα.

Όπως μάλιστα παραδέχτηκε η ίδια, «αν ξεκινάς από τα χαμηλά, έχεις το περιθώριο να ανέβεις», ενώ πρόσθεσε ότι είναι ευτυχισμένη που είχε την ευκαιρία να πει- στα περιθώρια που μπόρεσε- το συγκεκριμένο κομμάτι.

«Ήταν εκτέλεση στα 5 μέτρα», είπε με νόημα και αιχμηρή διάθεση ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους, που είναι στην κριτική επιτροπή του σώου. Η βαθμολογία που πήρε το ζευγάρι Θρασκιά – Καραγκιαούρη χθες ήταν 16 βαθμούς και κατάφερε να παραμείνει στο σώου. Αυτοί που αποχώρησαν ήταν τελικά η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού με τον μάγειρα Γιάννη Αποστολάκη.

Μάλιστα τα 2 ζευγάρια που έμειναν στην σκηνή μέχρι την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος της αποχώρησης, ήταν εκτός της Σπανού και του Αποστολάκη, ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος με την λαική τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, οι οποίοι τελικά παρέμειναν. Μάλιστα η Ελισάβετ Σπανού βλέποντας ότι ήταν συνυποψήφια για αποχώρηση με την βετεράνο Στανίση, δεν χρειάστηκε να περιμένει και εκφράστηκε ελεύθερα. «Όταν είσαι με την κυρία Στανίση κανονικά πρέπει να αποχωρήσουμε».

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά, μέλος της κριτικής επιτροπής εγκωμίασε χθες τον Πατρινό λυρικό καλλιτέχνη Νικόλα Καραγκιαούρη λέγοντας του ότι είναι μεγάλη τιμή η συμμετοχή του στο σώου του Mega. "Είναι χαρά μας που είσαι στο σώου, προσδίδεις αξία. Έχεις μία υπέροχη φωνή", του είπε με ενθουσιασμό η Ρούλα Κορομηλά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight