Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Πατρέων για το Κάμπιγκ της Αγυιάς:"Καταψηφίζοντας τιμώρησαν όχι τον Δημαρά αλλά 8 δραστήριους Συλλόγους της Πάτρας"

Δήμος Πατρέων για το Κάμπιγκ της Αγυιάς:...

Η απάντηση του Δήμου

Από τον Δήμο Πατρέων, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση για την μη ψήφιση από την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο της ατελούς παραχώρησης εγκαταλελειμμένων οικίσκων εντός του κάμπινγκ της Αγυιάς, σε Συλλόγους της περιοχής:

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να δώσει ζωή σε έναν χώρο αναψυχής για τους Πατρινούς και να προστατέψει την δημόσια περιουσία από βανδαλισμούς και λεηλασίες, ένα χώρο για τον οποίο οι Πατρινοί έχουν πληρώσει 700.000.000 δραχμές στο παρελθόν, σκόνταψε πάνω στην στείρα άρνηση της αντιπολίτευσης να βάλει το καλό των Πατρινών πάνω από τη μιζέρια και τα μικροπολιτικά της οφέλη, πάνω στην παροιμιώδη εμμονή της να τιμωρεί την πόλη και τους Πατρινούς, επειδή θέλει να τιμωρήσει τον Γιάννη Δημαρά.

Η αντιπολίτευση του Δήμου Πατρέων, καταψήφισε την  παραχώρηση ατελώς σε 8 δραστήριους συλλόγους της Πάτρας 8 αντίστοιχα εγκαταλελειμμένους και λεηλατημένους οικίσκους εντός του κάμπινγκ της Αγυιάς.

Πρόκειται για 8 οικίσκους, τους οποίους οι ίδιοι οι Σύλλογοι θα αναλάμβαναν χωρίς καμία επιβάρυνση του δημότη και με δικά τους έξοδα να επισκευάσουν, να αναλάβουν τα έξοδα συντήρησης του χώρου τους και κατ’ επέκταση με την δράση και την παρουσία τους να δώσουν ζωή και να προστατεύσουν συνολικά την δημόσια περιουσία εντός του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς.

Οι 8 οικίσκοι, θα παραχωρούνταν σε πολύ γνωστούς και καταξιωμένους για την δράση τους και την προσφορά τους συλλόγους της Πάτρας και συγκεκριμένα στους:

-Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών,

-Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου «Ιάσων»,

-Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου «ΕΛΙΑ»,

-Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσικλέτας,

-Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών ΑΟΠ,

-Λέσχη Φίλων Βέσπας Αχαΐας,

-Λέσχη Φίλων Κλασικής μοτοσικλέτας Aces

-Λέσχη Κλασικής Ευρωπαϊκής Μοτοσικλέτας ΛΕΚΛΑΜΠ,

που θα έβαζαν δικό τους χρήμα και δική του δουλειά και όχι χρήμα των Πατρινών.

Η παραχώρηση, ερχόταν σε συνέχεια της προσπάθειας αξιοποίησης του χώρου του πρώην κάμπινγκ της Αγυιάς, που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, με τη μίσθωση του πρώην εστιατορίου του κάμπινγκ. Με το πρόσχημα ότι πρόκειται για προεκλογική κίνηση από την πλευρά της δημοτικής αρχής, αυτοί που κάνουν προεκλογική εκστρατεία ενάντια στον Δημαρά και στην πόλη από τη πρώτη κιόλας μέρα, τιμώρησαν τους οκτώ συλλόγους.

Τιμώρησαν τους ανθρώπους που με μεράκι και με δικά τους χρήματα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και τον πολιτισμό της πόλης. Τιμώρησαν τους πολίτες, που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται

Η στάση τους παραδίδεται για άλλη μια φορά στην κρίση των πολιτών της Πάτρας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις