Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τίτλοι τέλους για Ελληνική σειρά με γνωστούς πρωταγωνιστές στο Mega

Τίτλοι τέλους για Ελληνική σειρά με γνωσ...

Θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο και δεν θα συνεχιστεί του χρόνου

«Το σπίτι της Έμμας», η κωμική σειρά όπου πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Νίκος Ορφανός και τώρα τελευταία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, δεν πρόκειται όπως έγραψε το σάιτ gossip-tv.gr, να συνεχιστεί και να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού όπως λέγεται δεν πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει.

Η σειρά, όπου πρώτη φορά είδαμε την αγαπητή ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη να παίζει σε έναν καθαρά χιουμοριστικό ρόλο, θα ρίξει αυλαία. Σύμφωνα με το tvzapping, πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε στους σεναριογράφους ότι η αυλαία θα πέσει στα 21 επεισόδια, αυτά δηλαδή που έχουν ήδη γυριστεί.

Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί λίγο πριν το τέλος Ιουνίου, ενώ οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν καταθέσει προτάσεις στη ΔΤ, περιμένοντας απάντηση.

Στο συγκεκριμένο κωμικό οικογενειακό σήριαλ που πήγε καλά σε τηλεθέαση χωρίς ωστόσο να σημειώσει την επιτυχία σήριαλ όπως το «Κάτω παρτάλι» που σαρώνει, είχε στο καστ της και μία χαριτωμένη σκυλίτσα, την Έμμα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight