Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Πατρινός ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές θα πραγματοποιήσει δύο μουσικές παραστάσεις στο Ίλιον cinema & stage στην Αθήνα

Ο Πατρινός ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές θα πρ...

Στις 25 και 26 Απριλίου 2014

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Ταμπάχανα της Πάτρας και θεωρείται ένας αυθεντικός ερμηνευτής του λαικορεμπέτικου τραγουδιού. Ο λόγος για τον Μπάμπη Γκολέ, τον δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, με την ιδιότυπη φωνή, ο οποίος θεωρείται ένας βαθύς γνώστης του ρεπερτορίου των 78 στροφών και έχει καθιερωθεί δικαίως ως ο πιο πιστός καλλιτέχνης του κλασικού ρεμπέτικου τραγουδιού.

Ο Μπάμπης Γκολές λοιπόν, ο πληθωρικός αυτός και αυθεντικός ερμηνευτής που παίζει και τραγουδά με το μπουζούκι του αποδίδοντας με ιδιαίτερη φυσικότητα το ύφος του ρεμπέτικου, θα πραγματοποιήσει 2 ξεχωριστές εμφανίσεις στις 25 και 26 Απριλίου 2014 στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Γκολές μαζί με τους μουσικούς του, θα δώσει δυο μουσικές παραστάσεις-αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι, την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 22:30 στο Ίλιον Cinema & Stage που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Πατησίων 113 και Τροίας 34, στα Πατήσια (κοντά στη στάση Αγγελοπούλου).

Θα παίξουν μαζί του οι μουσικοί:

Μπουζούκι-τραγούδι:Νίκος Κοντάλιπος

Ακορντεόν:Δημήτρης Παπαδάμης

Κιθάρ-τραγούδι:Φώτης Τσορανίδης

Είσοδος - 10 ευρώ με ποτήρι κρασί ή μπύρα.

Πληροφορίες-Κρατήσεις - 210 8810602 και 694929478

Ο 68χρονος Μπάμπης Γκολές άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ μικρός, από την ηλικία των 8 ετών, παίζοντας κιθάρα και ούτι, γι’ αυτό και θεωρείται αυτοδίδακτος γνώστης των οργάνων αυτών καθώς και του μπουζουκιού, το οποίο ξεκίνησε στην ηλικία των 12.

Το 1964, στο καφενείο του Ταραμπούρα στο Ψαροφάϊ Πατρών, έκανε το πρώτο επαγγελματικό του ξεκίνημα. Η πρώτη δισκογραφική του δουλειά ήταν το «Τσάρκα στα παλιά».

Μέχρι σήμερα, έχει ηχογραφήσει 300 περίπου παλαιά και νέα τραγούδια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View