Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - Παραμένουν οι πολιτιστικοί και κοινωνικοί σύλλογοι στο Σπίτι του Πολίτη μέχρι τέλος του 2014

Πάτρα - Παραμένουν οι πολιτιστικοί και κ...

Αυτό αποφασίστηκε χθες στο Δημοτικό συμβούλιο

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας μετά από σχετική εισήγηση που έγινε από την δημοτική σύμβουλο Μαριάννα Σταματιάδου, εγκρίθηκε παμψηφεί και ομόθυμα η παράταση παραμονής και φιλοξενίας όσων συλλόγων στεγάζουν τα γραφεία τους στο «Σπίτι του Πολίτη», που βρίσκεται πίσω από το ναό της Παντάνασσας, στην οδό 25ης Μαρτίου 104.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η παράταση φιλοξενίας των συλλόγων θα είναι μέχρι τα τέλη του 2014.

Να θυμίσουμε ότι είχε προκληθεί θέμα πέρυσι και είχε συζητηθεί θέμα με τίτλο «Απομάκρυνση των Πολιτιστικών και Κοινωνικών Συλλόγων από το Σπίτι του Πολίτη».

Ανάμεσα στους συλλόγους που φιλοξενούνται στο κτίριο είναι και αυτός των τρίτεκνων αλλά και το Φεστιβάλ Πάτρας του Οργανισμού Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, το οποίο αφότου έφυγε από το γνώριμο σημείο της Πατρέως 14, είχε μείνει άστεγο.

Πλέον στο Σπίτι του Πολίτη όπου έχει διαμορφωθεί εδώ και λίγους μήνες το γραφείο του Φεστιβάλ Πάτρας, θα μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα ενώ θα γίνεται και διάθεση εισιτηρίων για τις παραστάσεις του ερχόμενου καλοκαιριού.

Είναι επίσης πολύ βολικό ότι το Αρχαίο Ωδείο όπου θα πραγματοποιηθούν πολλές από τις παραστάσεις του Φεστιβάλ, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Σπίτι του Πολίτη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture