Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πρωτοβουλία για την Πάτρα: Επίσκεψη στο Άσυλο Ανιάτων

Πρωτοβουλία για την Πάτρα: Επίσκεψη στο ...

Συζήτηση με το Δ.Σ. για τα θέματα που σχετιζονται με το ίδρυμα

Κλιμάκιο του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» επισκέφθηκε χθες το Άσυλο Ανιάτων.

Ο διευθυντής του ιδρύματος κ. Άρης Γκατζόγιας και τα μέλη του Δ.Σ Θεόδωρος Πολίτης και Νικολίτσα Αρβανιτοπούλου υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής κ. Ανδρέα Τζουραμάνη.Στο πλαίσιο της συνάντησης και πέραν της μίας ώρας, ο κ.Γκατζόγιας ανέλυσε διεξοδικά τις δραστηριότητες του ιδρύματος κάνοντας σύντομη αναδρομή στο έργο του και στην κοινωνική του προσφορά στην πόλη, αλλά και στα προβλήματα που κατά καιρούς αντιμετώπισε.

Τα κυριότερα αιτήματα του ασύλου όπως περιγράφηκαν είναι η θέσπιση, από πλευράς ΔΕΥΑΠ, ενός ειδικού τιμολογίου για τα κοινωφελή ιδρύματα, καθώς και η υιοθέτηση της πλατείας Παντοκράτορα με έναν βιώσιμο οικονομικά τρόπο για το ίδρυμα.

Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη στενότερης συνεργασίας του Δήμου με το ίδρυμα όλο τον χρόνο και όχι μόνο σε προεκλογικό χρόνο.Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρέας Τζουραμάνης και τα στελέχη της «Πρωτοβουλίας», που τον συνόδευαν, αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και συνομίλησαν με ασθενείς και εργαζομένους, συμφώνησαν με τα αυτονόητα και λογικά αιτήματα της διοίκησης του ιδρύματος και δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Ασύλου.

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πάτρα» δεσμεύτηκε για μια συνολική παρέμβαση-πρόταση για τα θέματα των κοινωφελών ιδρυμάτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014