Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Ηρώ στην συναυλία συμπαράστασης για την Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη»

Η Πατρινή ερμηνεύτρια Ηρώ στην συναυλία ...

Η μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2014 στην Αθήνα

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα διοργανώσει την Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 μία μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση στο Κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια, στην Αθήνα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση της λειτουργίας της.

Στην μουσική εκδήλωση που γίνεται και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη που εδρεύει στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, θα λάβουν μέρος αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες Λένα Αλκαίου, Ελένη Δήμου, Πέγκυ Ζήνα, Νίκος Ζιώγαλας, η Πατρινή τραγουδίστρια και μουσικός Ηρώ Λεχουρίτη, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Κώστας Μακεδόνας, το γκρουπ ONIRAMA, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, και ο Διονύσης Τσακνής.

Το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη θέτοντας υπό την αιγίδα του την εκδήλωση, καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους και να διαδώσουν με κάθε δυνατό τρόπο την εκδήλωση και το σκοπό της.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Πώληση εισιτηρίων, στην Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κορινθίας 27 Αμπελόκηποι, τηλ.210-7707669, Ίδρυμα Τζένη Καρέζη τηλ. 210-7486450, και στο Ticketsservices τηλ. 210-7234567

Θα υπάρξει η δυνατότητα μεταφοράς με λεωφορεία από τον προαστιακό Λιοσίων μέχρι το χώρο της συναυλίας από τις 18:30 και για μιάμιση ώρα μετά τη λήξη της συναυλίας (Προσφορά της Εταιρείας TSOKAS).

Οι ενορχηστρώσεις και μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα είναι του Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View