Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάνος Σακελλαρόπουλος: Επίθεση σε Κατσιφάρα και Καφύρα για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Πάνος Σακελλαρόπουλος: Επίθεση σε Κατσιφ...

Τι είπε στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Επίθεση στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και στον αρμόδιο για το θέμα Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα, έκανε στο περιφερειακό συμβούλιο για το θέμα: κατάργησης της αφής της Ολυμπιακής φλόγας από την κοιτίδα του Ολυμπισμού την Αρχαία Ολυμπία, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Κατσανιώτη, Πάνος Σακελλαρόπουλος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Αδιαφορία και αμέλεια επέδειξε η Περιφερειακή αρχή για την απόφαση που ελήφθη να γίνει η αφή της Ολυμπιακής φλόγας των Ολυμπιακών αγώνων νέων στο Παναθηναϊκό στάδιο και όχι στην Αρχαία Ολυμπία, θέμα που το είχα αναδείξει με ερώτηση μου στις 16 Ιανουαρίου 2014 για το ενδεχόμενο κατάργησης της αφής της Ολυμπιακής φλόγας από την κοιτίδα του Ολυμπισμού την Αρχαία Ολυμπία.

Έρχεστε μετά από τρεις μήνες και μάλιστα προεκλογικά, τη στιγμή που έχει παρθεί απόφαση να το συζητήσουμε στο Περιφερικό Συμβούλιο.

Αποδείξατε για άλλη μια φορά την αδιαφορία σας απέναντι στο μεγάλο ζήτημα της αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Αθήνα, μιας απόφασης που υποβαθμίζει την περιφέρεια μας και που καταργεί ένα δεδομένο τριών χιλιάδων ετών γιατί, δεν μπήκατε στον κόπο αναζητήσης μιας λύσης που είναι και η βασική σας υποχρέωση με στόχο αφενός την υπεράσπιση των συμφερόντων της Αρχαίας Ολυμπίας και του ολυμπισμού αλλά αντιθέτως με εγκληματική αδιαφορία αν όχι σκοπιμότητα αποφύγατε να το φέρετε σε έκτατη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο τη στιγμή που το έχετε κάνει σε πολλές ήσσονος σημασίας περιπτώσεις.

Βεβαία εκείνες είχαν έντονο δημαγωγικό χαρακτήρα. Τέλος μη λαμβάνοντας υπόψη σας την ανάδειξη του θέματος με την ερώτηση μου, βρεθήκατε ως Περιφερειακή αρχή αποδεχόμενοι αδιαμαρτύρητα την υποβάθμιση του πρωταγωνιστικού ρόλου της περιοχής της Αρχαίας Ολυμπίας και του Ολυμπισμού".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014