Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έρχεται στην Πάτρα να δείρει τον Μιχάλη Αρναούτη

Έρχεται στην Πάτρα να δείρει τον Μιχάλη Αρναούτη

Στο The Battle

Έχει τινάξει την Μπάνγκα στον αέρα η εταιρία promotion του THE BATTLE, "one2"! Το ελληνικό promotion κάνει και πάλι τη διάφορα στην Ελλάδα και φέρνει στην Πάτρα, την Κυριακή 4 Μαΐου, έναν αντίπαλο για τον Μιχάλη Αρναούτη που έχει μάθει να πυγμαχεί για πολλές χιλιάδες δολάρια που απλόχερα του δίνουν οι πρώην Σοβιετικοί με το φυσικό αέριο!

Ο Andrei Staliarchuk  κατέκτησε με ΤΚΟ τον Ιούλιο που μας πέρασε την επαγγελματική ζώνη Λευκορωσίας στην κατηγορία jr welterweight.

Στην δεκαετή καριέρα του στην επαγγελματική πυγμαχία έχει αγνισθεί σε Σουηδία, Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Λευκορωσία φυσικά, ενώ το δεύτερο επαγγελματικό παιχνίδι στην καριέρα του το 2005 ήταν για τίτλο της WBC, όπου έχασε στον δέκατο από τους δώδεκα γύρους με ΚΟ!

Ο Λευκορωσίας πρωταθλητής έχει κατά μέσο όρο 4 αγώνες το χρόνο και είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ξένος επαγγελματίας πυγμάχος που έρχεται στην Ελλάδα.

Η ποιότητα και η φήμη του Μιχάλη Αρναουτη αποτρέπουν πολλούς Ευρωπαίους αθλητές να συμφωνήσουν για να αναμετρηθούν μαζί του! Όσοι πουν το "ναι", ζητάνε τρελά χρήματα! Ένα "τρελό" ποσό για τα ελληνικά δεδομένα θα πληρώσει και το THE BATTLE για να έρθει στην Ελλάδα ο καλύτερος ξένος jr welterweight επαγγελματίας πυγμάχος που επισκέφτηκε ποτέ τη χώρα μας!

Ο αγώνας του Μιχάλη Αρναουτη με τον Andrei Staliarchuk θα γίνει σε 10 γύρους των τριών λεπτών (ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΙΟΥ - "ΤΟΦΑΛΟΣ" ΠΑΤΡΑ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports