Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εύβοια: Δάσκαλος έκαψε σχολείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη!

Εύβοια: Δάσκαλος έκαψε σχολείο γιατί δεν...

Ξεπερνούν κάθε λογική οι αποκαλύψεις

Ξεπερνούν κάθε λογική οι αποκαλύψεις για την πυρκαγιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο του 1ου Δημοτικού σχολείου Κύμης, την Παρασκευή 4 Απριλίου. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας ενός 49χρονου δάσκαλου, ακολούθησε η ομολογία του ότι ο ίδιος είχε βάλει φωτιά επειδή δεν του έδιναν σύνταξη!
Ο 49χρονος εκπαιδευτικός που δίδασκε στο ίδιο σχολείο, βρέθηκε αιμόφυρτος σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου είχε αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά του. Στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός είχε προκαλέσει την καταστροφή του σχολείου πετώντας στο εσωτερικό του ένα αναμμένο στουπί εμποτισμένο με βενζίνη!
Στην ερώτηση γιατί στέρησε από τα παιδιά της περιοχής το σχολείο τους, ο 49χρονος εκπαιδευτικός δικαιολογήθηκε ότι ήθελε να εκδικηθεί το... υπουργείο Παιδείας επειδή απέρριψε προ μηνών το αίτημά του για πρόωρη συνταξιοδότηση!
Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξ αιτίας των τύψεων για τον εμπρησμό! Ο δάσκαλος- εμπρηστής κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις