Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μελίνα Ασλανίδου του The Voice δήλωσε ότι είχε φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο

Η Μελίνα Ασλανίδου του The Voice δήλωσε ...

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό OK

Είναι μία σπουδαία λαική φωνή, πρωτοέγινε γνωστή τραγουδώντας το "Τι σου' κανα και πίνεις" της Πατρινής Πόλυς Πάνου και αυτό το διάστημα το ευρύ κοινό την μαθαίνει και ως κριτή στο δημοφιλές τραγουδιστικό σώου The Voice στο κανάλι του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου που σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟK, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή.

«Όλα αυτά είναι εντελώς πρωτόγνωρα και, όσο και αν φαίνεται παράξενο, δεν πίστευα ποτέ ότι θα απασχολούσε η προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν είχα δώσει το δικαίωμα να κουβεντιάζουν κάτι που αφορά τον ιδιωτικό μου βίο και ακόμα και τώρα εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αν πραγματικά ο κόσμος ενδιαφέρεται για την προσωπική μου ζωή. Προτιμώ τα Μέσα ενημέρωσης να εστιάζουν στη μουσική και τα τραγούδια μου.

Δεν γνωρίζω πως να φυλαχτώ από το παιχνίδι της δημοσιότητας. Είμαι εντελώς άσχετη», ανέφερε στο περιοδικό για την ξαφνική δημοσιότητα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα εξαιτίας και της συμμετοχής της στο «The Voice», είπε χαρακτηριστικά

Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου όπως γράφει το newpost.gr ανέφερε ακόμη στο περιοδικό ΟΚ ότι είχε φτάσει κοντά στον γάμο.

«Ναι, μία φορά έφτασα κοντά στον γάμο, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Αυτά, όπως έλεγε και η γιαγιά μου Μάρω-Αναστασία, που είναι Πόντια, είναι και τυχερά. Αν τελικά παντρευτώ θα κάνουμε ένα μεγάλο ποντιακό γλέντι. Και επειδή θα καλέσω και πολλούς φίλους μουσικούς που έχω από την Κρήτη, μάλλον θα θυμίζει μουσική παράσταση παρά γάμο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight