Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αν θέλετε ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ χωρίς να φθείρετε τα νύχια σας, η Φωτεινή Κούβελα έχει τη λύση

Αν θέλετε ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικ...

To μέλλον του χρώματος είναι εδώ

Μετράει 37 χρόνια επαγγελματικής πορείας στο χώρο του εξειδικευμένου πεντικιούρ και μανικιούρ, χρησιμοποίει τα πιο αξιόπιστα προϊόντα και την εμπιστεύονται όλοι οι κορυφαίοι επαγγελματίες-προμηθευτές του χώρου. Όσο για τους πελάτες της (άνδρες και γυναίκες)... δεν την αλλάζουν με τίποτα!

Η Φωτεινή Κούβελα φέρνει πρώτη στην Πάτρα το μέλλον του χρώματος, με τα εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα της Essie. Πρόκειται για τα νέα, ημιμόνιμα βερνίκια, που προσφέρουν χρώμα και λάμψη στα νύχια έως και για 14 ημέρες! Και επειδή στην αγορά κυκλοφορούν πολλά βερνίκια μεγάλης διάρκειας, αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι, τα essie gel είναι εμπλουτισμένα με τεχνολογία keratin - care και βιταμίνες, για να προστατεύουν τα νύχια και να τα διατηρούν υγιή, όμορφα και δυνατά. Γιατί πιο πάνω και από την ομορφιά, είναι η υγεία!

Δοκιμάστε τα νέα essie gel σε ένα από τα υπέροχα χρώματα της Άνοιξης οι τολμηρές, η σε μια από τις κλασικές αποχρώσεις οι λιγότερο, και σίγουρα θα τα λατρέψετε!

Το studio μανικιούρ - πεντικιούρ & εξειδικευμένο κέντρο ποδολογίας – ποδοθεραπείας της κας. Φωτεινής Κούβελα βρίσκεται στην Πλατεία Γεωργίου Α’20. Κλείστε ένα ραντεβού υγείας & ομορφιάς στο 2610621597

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight