Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το 2ο διαγωνιστικό live του σώου Just the 2 of Us κανονικά απόψε παρότι Μ. Τετάρτη, στις 21.15 στο Mega

Το 2ο διαγωνιστικό live του σώου Just th...

Πολλοί περιμένουν να δουν και να ακούσουν τη νέα εμφάνιση της Ράνιας Θρασκιά και του Πατρινού Νίκου Καραγκιαούρη

Μπορεί να είναι Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 και η μέρα να είναι φορτισμένη λόγω του ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της Μεγάλης Εβδομάδας (την Μ. Πέμπτη το βράδυ στην ακολουθία των 12 ευαγγελίων, τελείται η αναπαράσταση της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού), ωστόσο το κανάλι Mega φαίνεται ότι μάλλον είναι στον κόσμο του καθώς απόψε στις 21.15 έχει προγραμματίσει κανονικά να μεταδώσει το 2ο διαγωνιστικό live του σώου Just the 2 of Us.

Λίγο αφ’ ότου λοιπόν οι περισσότεροι θα έχουν επιστρέψει από την Ακολουθία του Νιπτήρος και του Μύρου νωρίτερα το απόγευμα, θα κληθούν (όσοι το θελήσουν) να διασκεδάσουν βλέποντας τα νέα φωνητικά κατορθώματα των συμμετεχόντων παικτών.

Πολλοί περιμένουν να δουν τη νέα εμφάνιση της Ράνιας Θρασκιά που η έως τώρα φωνητική της απόδοση έχει προκαλέσει ποικίλα και κυρίως αρνητικά σχόλια. Ως γνωστό στο σώου που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ράνια Θρασκιά εμφανίζεται και τραγουδά παρέα με τον Πατρινό βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη.

*Στο μεταξύ την Κυριακή του Πάσχα 20/4/2014 θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.00 στο κανάλι του ΑΝΤ1, το νέο live του The Voice παίρνοντας μόνο για την συγκεκριμένη βραδιά τη θέση του σώου Your Face sounds Familiar, το οποίο θα επιστρέψει κανονικά στις οθόνες μας την Κυριακή του Θωμά 27/4/2014.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight