Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Καταψηφίστηκε η παραχώρηση εγκαταστάσεων της Πλαζ σε Συλλόγους - Μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Πάτρα: Καταψηφίστηκε η παραχώρηση εγκατα...

Δεν πέρασε η πρόταση της δημοτικής αρχής

Καταψηφίστηκε στην χθεσινοβραδινή μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας η πρόταση της δημοτικής αρχής για παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων της Πλαζ σε φορείς και Συλλόγους της Πάτρας.

Η απόφαση ελήφθη αργά την νύχτα και ενώ είχε προηγηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Συμβούλιο μελών της διοίκησης του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαϊας (μ' επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Σταυρόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Κοτοπούλη).

Τι θέσεις των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής ανέπτυξε ο κ. Γ. Πανουτσόπουλος.

«Η Πλαζ θα μπορούσε να γίνει ο παράδεισος της Πάτρας», είχε δηλώσει νωρίτερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Γιάννης Σταυρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105,3.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής, όπως ανέφερε ο κ. Σταυρόπουλος, έχει από διετίας καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση στην δημοτική αρχή για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της Πλαζ κατά τρόπο επωφελή για την πόλη. «Ο χώρος της Πλαζ προσφέρεται για αναψυχή, για εστίαση, για βόλτα, για μπάνιο. Μπορεί να γίνει ο παράδεισος της Πάτρας», είπε χαρακτηριστικά, μεμφόμενος παράλληλα την δημοτική αρχή για τους σχεδιασμούς της.

Προχθές ο Σύλλογος Εστίασης και Αναψυχής, όπως έγραψε το thebest.gr, με επιστολή του χαρακτήρισε προεκλογικό πυροτέχνημα της δημοτικής αρχής την επιδίωξη της να παραχωρήσει για γραφεία τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Πλαζ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά