Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε ΦΩΤΟ από τις δύο συναυλίες του Γιάννη Σπανού και της Χρυσούλας Στεφανάκη που δόθηκαν στην Πάτρα

Δείτε ΦΩΤΟ από τις δύο συναυλίες του Γιά...

Το περασμένο σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Δύο αξέχαστες βραδιές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί το περασμένο σαββατοκύριακο 12 και 13 Απριλίου 2014.

Ο σπουδαίος συνθέτης Γιάννης Σπανός και η ερμηνεύτρια Χρυσούλα Στεφανάκη με μια 2ωρη πανδαισία ήχων, ρυθμών και μελωδιών κατάφεραν να παρασύρουν το Πατρινό κοινό να σιγοτραγουδήσει μαζί τους αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων σαράντα ετών.

Στο Δημοτικό θέατρο της Πάτρας «Απόλλων» που φιλοξένησε τις όμορφες αυτές συναυλίες παρέστησαν πάνω από 300 Πατρινοί, άλλοι παλιότεροι και άλλοι νεότεροι φίλοι των καλλιτεχνών μιας και η δημιουργική πορεία τους έχει πλουσιότατο ιστορικό και φανατικούς ακροατές.

Ο Γιάννης Σπανός, ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης κατάφερε με το λυρισμό του να «οδηγήσει» το κοινό από την Ανθολογία και το Νέο Κύμα στα λαϊκά, τις μπαλάντες και στα κινηματογραφικά του έργα, και με την επικοινωνιακή του αμεσότητα και άνεση να συνομιλεί με τους συμμετέχοντες ανιχνεύοντας τις επιθυμίες τους και αυτοσχεδιάζοντας περιπλανώμενος μέσα στο τεράστιο ρεπερτόριο του.

Η φωνή της Χρυσούλας Στεφανάκη (η οποία είχε ξαναεμφανιστεί παρέα με τον Γιάννη Σπανό στην Πάτρα) συνόδευσε με την εξαιρετική ερμηνεία της τον συνθέτη στο πιάνο μαγεύοντας κοινό και επαΐοντες με τραγούδια όπως... Άσπρα καράβια, Οδός Αριστοτέλους, Σπασμένο καράβι, Ιδανικός εραστής, Προσωπικά, Πες πως μ' αντάμωσες, Μια φορά μονάχα φτάνει, Μαρκίζα, Άνθρωποι μονάχοι κ.α.

Οι συναυλίες έγιναν με την αιγίδα του Δήμου Πατρέων και την υποστήριξη της Eταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ www.koinotopia.gr

Η διοργάνωση είναι μια πρωτοβουλία του Signature travel με τη χορηγία της ΛΟΥΞ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Τράπεζας Τροφίμων) του Δήμου Πατρέων.

Η Μαρία Αλιφραγκή από το Signature Travel καλωσόρισε το κοινό της Πάτρας και ευχαρίστησε τους συντελεστές.

Ανάμεσα στους παρευσικόμενους ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Πολίτης, ο Νίκος Παπαλέξης, ο Γιώργος Ζεππάτος με τη σύζυγο του, ο Κωνσταντίνος Κάνιστρας, ο Νίκος Μαντάς με τη σύζυγο του Ντέπυ, ο Ανδρέας Σπηλιώτης από την Κοινο-Τοπία, κ.α.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View