Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Άλλοι οκτώ συμπολίτες στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά - Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Πάτρα: Άλλοι οκτώ συμπολίτες στο πλευρό ...

Συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα»

Την υποψηφιότητά τους με τον Γιάννη Δημαρά και την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» ανακοινώνουν σήμερα οκτώ νέοι συμπολίτες μας. Πρόκειται για τους Διονύση Μπονέλη, Βασίλη Θεοφανόπουλο, Θεόδωρο Ανδρουτσόπουλο, Μαρία Σταυροπούλου-Αραβαντινού,  Ανδρέα Αρχιμανδρίτη, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, Θεόδωρο Κούβελα και Γεωργία Γαρδέλη.

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΝΕΛΗΣ γεννήθηκε το 1955 στην Πάτρα. Σπούδασε Μουσική και κατέχει το πτυχίο «Ειδικό Αρμονίας».

Εργάσθηκε ως Ειδικός Μουσικός Παραγωγός στην  Ε Ρ Α  Πάτρας από το 1985. Έχει κερδίσει 3ο  Παγκόσμιο Ραδιοφωνικό Βραβείο από το Γαλλικό Πανεπιστήμιο URTI.  Δίδαξε στο  Α Τ Ε Ι  Ιονίων Νήσων, σε Δημόσια και Ιδιωτικά Ι Ε Κ από το 1998, Μουσική Παραγωγή και Ηχοληψία.

Έχουν εκδοθεί Τεχνικά Βιβλία του, Λογοτεχνία και ποίηση. Έχει  Πανελλήνια Τιμητική διάκριση Διηγήματος.  Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ. Έχει ασχοληθεί με παραγωγές δισκογραφίας, παραγωγές συναυλιών καθώς και ηχοληψίες.   Σαν μουσικός, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών καθώς και ηχογραφήσεων.

Δραστηριοποιείται σαν εθελοντής σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις. Επίσης συμμετέχει ενεργά για επτά χρόνια στον  σύλλογο ΣΟΨΥ Πάτρας.

Σε δήλωσή του αναφέρει:  «Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Δημαράς έχει καταφέρει με σεμνότητα και ήθος να δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον στον Δήμο της Πάτρας, το οποίο λειτουργεί αθόρυβα και αποτελεσματικά. Επίσης συντελεί στην διαμόρφωση χαρακτήρων και νέων εργασιακών σχέσεων. Η αμεσότητα, η αποτελεσματικότητα και ο σωστός σχεδιασμός  είναι τα κύρια χαρακτηριστικά ενός Δήμου που βλέπει μπροστά και  που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα καλλίτερο μέλλον για όλους τους πολίτες.»

Ο BAΣΙΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.

Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Μaster) στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουριστικής Οικονομίας.

Είναι πιστοποιούμενος εκπαιδευτής ενηλίκων από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ).

Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου των «εν Πάτραις  Φαρραίων».

Είναι Δικηγόρος Πατρών και διετέλεσε Οικονομολόγος και Επιστημονικός συνεργάτης του ΑΤΕΙ Πάτρας μέχρι και το ακαδημαϊκό έτος 2012-13.

Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικά εκπαιδευτικά βοηθήματα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων για τις ανάγκες των φοιτητών του ΑΤΕΙ Πάτρας.

Συμπορεύεται με την παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» και τον Γιάννη Δημαρά για τους παρακάτω κυρίως λόγους:

«1.     Γιατί μέσα σε τρία χρόνια έγινε νοικοκύρεμα στα οικονομικά του Δήμου και εξοφλήθησαν συσσωρευμένα χρέη ετών.

2.       Ασκήθηκε χωρίς διακρίσεις κοινωνική πολιτική με επίκεντρο τους αναξιοπαθούντες από την οικονομική κρίση συμπολίτες μας.

3.       Για να συνεχιστούν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και την επόμενη πενταετία θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της πόλης μας.

4.       Για να συνεχιστεί η εύρυθμη χρηματοδότηση των Σχολείων του Δήμου παρά τις τεράστιες οικονομικές περικοπές.

5.       Τέλος  γιατί πιστεύω ακράδαντα σε μια πολιτικά και οικονομικά ακομμάτιστη και ανεξάρτητη από μεγάλα συμφέροντα Δημοτική αρχή που μπορεί να εξασφαλίσει το ήθος και η εντιμότητα του Γιάννη Δημαρά.»

O ΘΕΟΔΩΡΟΣ AΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε το 1975. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της Ανακύκλωσης και των Βιοκαυσίμων.

Είναι πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Οβρυάς.

Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητά του αναφέρει:

«Θεωρώ ότι ο Γιάννης Δημαράς είναι ο πιο έντιμος και ο πιο εργατικός. Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι για μένα τα πιο σημαντικά για έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά, ιδίως στις μέρες μας. Γι’ αυτό το λόγο τάσσομαι στο πλευρό του και θα δώσω μαζί του τον αγώνα των εκλογών, παλεύοντας για το καλό της πόλης μου και των ανθρώπων της».

Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ γεννήθηκε στην Πάτρα  όπου και μεγάλωσε. Εργαζόταν  στο Νοσοκομείου του Ρίου στον εργαστηριακό τομέα έως και το 2011 και δραστηριοποιήθηκε στο Σωματείο  εργαζομένων, ενώ διετέλεσε επανειλημμένα πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας.

Δραστηριοποιήθηκε επίσης στον  τοπικό σύλλογο Γηροκομείου.

 

Σε δήλωσή της αναφέρει: «Επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Γιάννη Δημαρά διότι τον θεωρώ έντιμο και δραστήριο  και ελπίζω μαζί να επιλύσουμε τα θέματα της περιοχής και κατ’  επέκταση του Δήμου. Αν όλοι βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την συλλογική προσπάθεια, θα καταφέρουμε πολλά».

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ γεννήθηκε το 1972 στην Πάτρα και  είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Νοσηλευτικής Πάτρας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών  ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σήμερα εργάζεται  ως Νοσηλευτής στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Σε μια εποχή που τα κόμματα προσπαθούν ακόμα να καθοδηγήσουν τους πολίτες, η παράταξη "Τώρα, για την Πάτρα" ήδη από το 2006 έχει κάνει το αυτονόητο : ανεξαρτησία στην τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις. Εμπιστεύομαι τον Γιάννη τον Δημαρά γιατί έχει αποδείξει ότι είναι τίμιος, ηθικός, εργατικός και επίμονος.»

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ γεννήθηκε το 1966 στα Καλάβρυτα Αχαΐας. Είναι μητέρα 3 παιδιών. Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών.

Για τους λόγους που την οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα με την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» αναφέρει:

«Η πόλη μας, είναι το σπίτι μας. Εδώ θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Οφείλουμε λοιπόν να την σεβόμαστε και να  την υπηρετούμε, να την φροντίζουμε και να επιδιώκουμε την ανάπτυξή της.  Σε αυτή την προσπάθεια  χρειάζεται η ενεργός συμμετοχή όλων. Γι’  αυτό το λόγο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με μια παράταξη που κοιτάζει τα πρόσωπα και τους ανθρώπους και όχι τους αριθμούς και τις εντυπώσεις. Θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά για να τα καταφέρουμε.»

 

O ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976. Είναι Μηχανικός Πληροφορικής, απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 2002 εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητής πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια επίσης είναι  μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του παραρτήματος της πανελλήνιας ένωσης καθηγητών πληροφορικής. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

Σε δήλωσή του αναφέρει: «Το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής, παρά τις δύσκολες συγκυρίες, είναι απάντηση σε όσους δεν πίστευαν στο εγχείρημα της ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Αυτό μου έδωσε το έναυσμα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Δημαρά. Στόχος μου είναι να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου για μια πόλη οργανωμένη, καθαρή και φιλική. Θα παλέψουμε να δώσουμε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα και ο Δήμος θα είναι  αρωγός στους ασθενέστερους συμπολίτες μας.»

H ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΑΡΔΕΛΗ γεννήθηκε το 1965 στην Πάτρα. Είναι μητέρα 4 παιδιών, είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Αγέννητο Παιδί», ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Λεύκας Πατρών.

Σε δήλωσή της αναφέρει: «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να έχουμε λόγο στις εκλογές για την αυτοδιοίκηση και να μεταφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να προωθήσουμε τα θέματα που μας αφορούν και μας αγγίζουν. Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα με τον Γιάννη Δημαρά επειδή δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά  τα έργα και πιστεύω ότι μόνο με καθαρές κουβέντες και χωρίς δεύτερες σκέψεις, μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014