Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Ν.Οικονομόπουλος: "Να αποσυρθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πλαζ"

Ν.Οικονομόπουλος: "Να αποσυρθεί από...

Ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων

Να αποσυρθεί άμεσα από την αποψινή  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της παραχώρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων της Πλάζ  ζητά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο κ. Οικονομόπουλος αφού ενημερώθηκε από μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής για τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Δημαράς επιδιώκει προεκλογικά να "ξεπετάξει" ένα θέμα που αφορά όλους τους Πατρινούς και δεκάδες Συλλόγους της πόλης δήλωσε:

"Καλούμε την απερχόμενη Δημοτική Αρχή της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, έστω και την ύστατη ώρα να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Είναι ανεπίτρεπτο για ψηφοθηρικά ιδιοτελείς σκοπούς, ένα ζήτημα που αφορά στο σύλολο της πόλης, να έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο προεκλογικά και μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως μάλιστα πληροφορούμαι έχει ενταχθεί για συζήτηση σε χαμηλές θέσεις του πίνακα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, προκειμένου να το αντιληφθούν ελάχιστοι, και να "περάσει" νύχτα χωρίς καν να συζητηθεί.

Δεν θα επιτρέψουμε στη Δημοτική Αρχή της μειοψηφίας να προχωρήσει πρόχειρα και προεκλογικά σε παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του camping της Αγυιάς και δεσμευόμαστε οτι για το θέμα αυτό θα έχουν λόγο όλοι οι εμπλεκόμενοι σύλλογοι της πόλης με γνώμωνα το συμφέρον της Πάτρας και βάση των ολοκληρωμένων προτάσεων που έχουν κατατεθεί.

Όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν στην πόλη θα συζητηθούν με ανοιχτά χαρτιά και υπό το φώς της ημέρας"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014