Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Δυτική Ελλάδα: "Δεν αποχωρώ από τις περιφερειακές εκλογές", λέει ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος - Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας ο Σάββας Θεοδώρου

Δυτική Ελλάδα: "Δεν αποχωρώ από τις...

Τι δήλωσε σήμερα στον Αντέννα Πάτρας 105.3

Δεν αποσύρεται από την «κούρσα» των περιφερειακών εκλογών ο πρώην Υφυπουργός (στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ) Γιάννης Ζαφειρόπουλος. «Οι προετοιμασίες μας συνεχίζονται κανονικά», είπε ο κ. Ζαφειρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στην Αντέννα Πάτρας 105,3.

Όσον αφορά τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Νίκος Μπίστης σε περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία (αναφέρθηκε νωρίτερα το thebest.gr) ο κ. Ζαφειρόπουλος τον κάλεσε να «κοιτάζει τις δικές του πολιτικές κινήσεις».

Κατά τα λοιπά, ο κ. Ζαφειρόπουλος ανήγγειλε ότι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του συνδυασμού του στην Αχαΐα θα είναι ο φαρμακοποιός, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Σάββας Θεοδώρου.

Ο πρώην Υφυπουργός επιτέθηκε στον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα αλλά και στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανδρέα Κατσανιώτη (έχει στήριξη της Νέας Δημοκρατίας), λέγοντας ότι είναι «ντροπή, είναι όνειδος η κυβερνητική μηχανή να έχει ταχθεί στην υπηρεσία του κ. Κατσανιώτη και του κ. Κατσιφάρα».

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη ο κ. Ζαφειρόπουλος θ’ ανακοινώσει τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014