Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος συμμετείχαν με επιτυχία στο Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών γεύσεων

Πάτρα: Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτική...

Απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια και κέρδισαν τις εντυπώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Ευρωπαϊκών γεύσεων «ΟΙ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο Τόφαλος από τις 11 έως τις 13 Απριλίου 2014 στην Πάτρα.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια και κέρδισαν τις εντυπώσεις του πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε στο περίπτερο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για να θαυμάσουν αλλά και να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές τους (νηστίσιμες) δημιουργίες στο μπουφέ που παράθεσαν για την ημέρα των εγκαινίων.

Τους σπουδαστές επίσης συνεχάρησαν και καταξιωμένοι σεφ που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ.

Πολλοί απο τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετείχαν επίσης και στις ομάδες που μαγείρευαν στις κουζίνες της Ευρώπης με επικεφαλής Σεφ αποφοίτους του συγκεκριμένου ΙΕΚ που πλέον εργάζονται ως Σεφ σε επιχείρησεις εστίασης της πόλης καθώς και ξενοδοχεία της Ελλάδας, αποδεικνύοντας έτσι την εκπαιδευτική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρεται στο μεγαλύτερο ΙΕΚ της Δυτικής Ελλάδος.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που όπως πάντα συμμετέχει στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα και στηρίζει τις προσπάθειες που θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης, στήριξε και ως χορηγός το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός που έγινε ποτέ στην Δυτική Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View