Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προβολή ταινίας από το ΕΠΑΜ Πάτρας

Προβολή ταινίας από το ΕΠΑΜ Πάτρας

Στις 23 Απριλίου

Σε ανακοίνωση του το ΕΠΑΜ Πάτρας αναφέρει: "Σε μία προσπάθεια ενημέρωσης, αφύπνισης και επικοινωνίας, δημιουργήσαμε δύο σημαντικές πολιτικές ταινίες: μία κωμωδία και ένα δράμα.

Ο τίτλος της κωμωδίας είναι «ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ». Με έντονα στοιχεία καυστικού πολιτικού χιούμορ αλλά και προπάντων ουσίας, σατιρίζει το πολιτικό μας σύστημα, έτσι ακριβώς όπως του αξίζει. Οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές, ελάτε να γελάσουμε, να προβληματιστούμε δημιουργικά και να ανταλλάξουμε απόψεις, στην προβολή του «ΟΥΣΤ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ», την Τετάρτη του Πάσχα, 23 Απριλίου 2014, στις 19.00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.  Μετά από αυτή την προβολή θα ακολουθήσουν προβολές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας καθώς και ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ο τίτλος του δράματος είναι «ΟΥΣΤ — Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ». Εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην ουσία και αναδεικνύει τις μοναδικές λύσεις εξόδου από την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ & ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχεται η χώρα και ο λαός μας.

Για τη δημιουργία τους αξιοποιήθηκε σημαντικό πολιτικό υλικό που έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, εξαιρετικές μουσικές επιλογές και πολύ μεράκι, κάνοντας και τα δύο ντοκιμαντέρ ιδανικά για να τα δει κανείς με την οικογένειά του ή με την παρέα του σαν ταινίες. Κι αυτό γιατί πρέπει, πρώτα απ’ όλα με τους δικούς μας ανθρώπους, να αρχίσουμε να συζητάμε και να κατανοούμε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, και που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Την ταινία «ΟΥΣΤ — Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»,  που έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται σε πολλές πόλεις, μπορείτε να τη δείτε στο:oust-katharmata.blogspot.gr

Και οι δύο ταινίες δημιουργήθηκαν από Πολίτες για Πολίτες, με Αγάπη & Σεβασμό στην Πατρίδα και τον Άνθρωπο".

Μέλη & φίλοι του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις