Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Έρχεται ο dj Gogos την Κυριακή του Πάσχα, μετά τις 4 το απόγευμα για να παίξει μουσική και να ξεσηκώσει στην Πάτρα

Έρχεται ο dj Gogos την Κυριακή του Πάσχα...

Σε γνωστό κλαμπ - στέκι που ανοίγει για την θερινή περίοδο, στο Ρίο

Όπως κάθε χρόνο η Κυριακή του Πάσχα σηματοδοτεί και το άνοιγμα κάποιων από τα θερινά μαγαζιά στο Ρίο και η παράδοση αυτή φαίνεται να τηρείται και φέτος καθώς ένα από τα πιο γνωστά στέκια στην παραλιακή του Ρίου της Πάτρας θα κάνει opening την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου 2014 φιλοξενώντας μάλιστα μετά τις 4 το απόγευμα έναν αγαπημένο και δημοφιλή d.j και μουσικό παραγωγό, τον Dj Gogos.

Ο διάσημος Έλληνας dj Gogos το 2009 ψηφίστηκε ανάμεσα στους τοπ 5 djs στα Best Dj Awards. Έχει ξαναέρθει πολλές φορές στην περιοχή της Πάτρας για να παίξει μουσική και πάντα ξεσηκώνει το κοινό με τις μουσικές χορευτικές επιλογές του.

Ο Dj Gogos να θυμίσουμε ότι για πάνω από δέκα χρόνια είναι resident dj στο γνωστό κλαμπ της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, το Space.

Έχει ακόμα παίξει μουσική σε πολλά κλαμπ του εξωτερικού, ανάμεσα τους το Maddox στο Λονδίνο, το Space στην Ίμπιζα, το La Saponeria στη Ρώμη αλλά και σε πόλεις όπως η Ζυρίχη, η Νέα Υόρκη, η Βοστόνη, το Τορόντο ακόμη και η μακρινή Μελβούρνη στην Αυστραλία.

Ο dj Gogos λοιπόν και o Dj Panagiotis Mouzakis θα είναι αυτή την Κυριακή του Πάσχα, μετά τις 4 το απόγευμα, στο ανοιξιάτικο μουσικό πάρτι που θα γίνει στο Space Club Rio.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View