Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημήτρης Πεφάνης: «Θα καταθέσω μήνυση κατά του Σπύρου Πολίτη»

Δημήτρης Πεφάνης: «Θα καταθέσω μήνυση κα...

Εκτιμά ότι τον έθιξε με αναρτήσεις του στο internet

Μήνυση εις βάρος του Σπύρου Πολίτη, προανήγγειλε ο Δημήτρης Πεφάνης,  μιλώντας σήμερα στον Flash 98,7 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο, ενώ από την πλευρά του ο δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι-Νέα Πόλη», δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει μία ενδεχόμενη τέτοια εξέλιξη.

Ο κ. Πεφάνης θεώρησε ως συκοφαντικές για το πρόσωπό του τις σχετικές για την πολιτική του σύμπραξη με τον κ. Δημαρά αναρτήσεις του κ. Πολίτη στο internet και δήλωσε αποφασισμένος να ακολουθήσει τη νομική οδό απέναντι του.

Σημείωσε ότι δέχθηκε τέτοιες προτροπές από μέλη της Παράταξής του, αλλά στο τέλος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αναθεωρήσει, εξ αιτίας όπως είπε, της συμπάθειάς του προς τον κ. Πολίτη.

Πάντως, ο τελευταίος, κληθείς να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη, σήκωσε το πολιτικό γάντι, ξεκαθαρίζοντας  ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο στις δημόσιες αναρτήσεις του και ότι δεν προτίθεται να τις αποσύρει.

Υποστήριξε ότι οι αναφορές είχαν σαφές πολιτικό περιεχόμενο και δεν συνιστούσαν προσωπικές μομφές κατά του κ. Πεφάνη, τον οποίο ωστόσο κατηγόρησε για πολιτικό καιροσκοπισμό.

Διευκρίνισε τέλος, ότι δεν του είναι ευχάριστη ενδεχόμενη δικαστική εμπλοκή, αλλά δήλωσε έτοιμος εφόσον χρειαστεί, να αντιμετωπίσει στις δικαστικές αίθουσες τον Δημήτρη Πεφάνη.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις