Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Πατραικής Μαντολινάτας στην Αγγλικανική Εκκλησία -Δείτε Φωτό

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθη...

Με έργα Δυτικής Εκκλησιαστικής μουσικής το περασμένο Σάββατο 12/4/2014

Μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα, το κοινό που παραβρέθηκε στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην οδό Σατωβριάνδου, στην Πάτρα βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12 Απριλίου, παρακολούθησε μία ξεχωριστή συναυλία του Ομίλου της "Πατραϊκής Μαντολινάτας & Μικτής Χορωδίας".

Στη συναυλία, που ήταν εναρμονισμένη με το κλίμα των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, παρουσιάστηκαν έργα Δυτικής Εκκλησιαστικής μουσικής συνθετών όπως Mozart, Pergolesi, Caccini, Lecce, Byrd κ.α.

Το σύνολο μουσικής δωματίου (διδασκαλία Ana Belen Tejedor) άνοιξε τη συναυλία, δίνοντας τη σκυτάλη στη Μαρία Μεσσάρη και Μαριλένα Σουρή, οι οποίες ερμήνευσαν τη Sonata N.1 του Bach για φλάουτο και πιάνο. Στο κύριο μέρος της συναυλίας ακούστηκαν έργα για χορωδία με εξαιρετικές ερμηνείες από το γυναικείο φωνητικό σύνολο "ΑΝΤΗΧΩ" υπό τη διεύθυνση της Μέλπως Βικάτου.

Παρόντες στη συναυλία ήταν ο Πρόεδρος του Ομίλου της Πατραικής Μαντολινάτας Χρήστος Πούλιος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Μαντολινάτας και μαέστρος Νίκος Δημογιάννης, η δημοτική σύμβουλος Μαριάννα Σταματιάδου, κ.α.

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View