Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγριεύει απο αύριο ο καιρός -Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια! ΔΕΙΤΕ τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη Δυτική Ελλάδα

Αγριεύει απο αύριο ο καιρός -Έρχονται βρ...

Χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα ο καιρός από τις βραδινές ώρες στα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά.

Έρχονται χιόνια και βροχές την Πέμπτη στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε όλη την βόρεια και ανατολική Ελλάδα και πρόσκαιρα και στην κεντρική Ελλάδα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για όλη την Ελλάδα την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 :

-Από το βράδυ της Τετάρτης και κυρίως τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, θα σημειώνονται κατά διαστήματα βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, την βόρεια Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη. 

-Χιόνια κατά διαστήματα πυκνά θα σημειωθούν σε όλα τα βουνά της βόρειας Ελλάδας, πάνω από τα 1200-1300 αρχικά μέτρα υψόμετρο. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, χιονοπτώσεις αρκετά πυκνές, θα πέσουν ακόμα και πάνω από τα 800-900 μέτρα υψόμετρο, σε όλη την βόρεια Ελλάδα και πάνω από τα 1100-1200 μέτρα στην βόρεια Θεσσαλία.

-Τις πρωινές και κυρίως μεσημεριανές ώρες, προβλέπεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες, στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, το ανατολικό, βορειοανατολικό Αιγαίο, την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα. Τοπικές βροχές θα πέσουν και στην βόρεια Πελοπόννησο. Τα πιο ισχυρά φαινόμενα θα σημειωθούν στην Μακεδονία και την Θράκη το μεσημέρι.

-Τις απογευματινές και βραδινές ώρες της ημέρας, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και σε όλο το βορειοανατολικό, ανατολικό Αιγαίο πέλαγος.

-Καλός θα είναι ο καιρός στο Ιόνιο πέλαγος και γενικότερα στην δυτική χώρα και στο νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και τις Κυκλάδες.

-Οι άνεμοι σε όλη την Ελλάδα θα πνέουν από δυτικές, βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με ένταση 4-6 μποφόρ, ενώ στα πελάγη οι άνεμοι τοπικά θα αγγίζουν και τα 5-6 μποφόρ. 

-Η θερμοκρασία θα κυμανθεί την Πέμπτη: στην βόρεια Ελλάδα από 3-11, στην κεντρική Ελλάδα από 9-20, στην δυτική Ελλάδα από 12-16, στην ανατολική Ελλάδα από 14-19 και στην νότια Ελλάδα από 14-19.

-Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης και κυρίως από τα ξημερώματα της Παρασκευής και μετά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις