Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Βορίδης «αδειάζει» τον Μπαλτάκο και εξισώνει τον φασισμό με τον κομμουνισμό – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ο Βορίδης «αδειάζει» τον Μπαλτάκο...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε σε κομματική εκδήλωση

Ξεχνώντας το πολιτικό του παρελθόν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα, εξίσωσε τον φασισμό με τον κομμουνισμό, καταχειροκροτούμενος από τους παριστάμενους. Υπό το βάρος των αποκαλύψεων των υπόγειων διαδρομών μεταξύ της κυβέρνησης και της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βορίδης «άδειασε» τον στενό συνεργάτη και πρώην – πλέον – γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο, λέγοντας ότι είχε «δική του ατζέντα» και πως εξέθεσε τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Βορίδης σε υψηλούς τόνους, είπε ότι «η Δεξιά πάντα ήταν πάντα απέναντι στους φασίστες και τους ναζιστές», θυμίζοντας στο κομματικό ακροατήριο πως «οι παπούδες μας πολέμησαν στα βουνά το φασισμό».

Ωστόσο, ο κ. Βορίδης προχώρησε ένα βήμα παραπέρα κάνοντας αναφορά στον εμφύλιο πόλεμο λέγοντας πως «μόλις οι παπούδες μας τελείωσαν τη μάχη εκείνη ξεκίνησαν τη νέα μάχη υπέρ τους έθνους και της ελευθερίας εναντίον του κομμουνισμού».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξίσωσε το φασισμό με τον κομμουνισμό κάνοντας λόγο για δυο ολοκληρωτισμούς για να λάβει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο κ. Βορίδης επιχείρησε παράλληλα να επεμπλέξει τον κ. Σαμαρά από τη στάση του στενού του συνεργάτη κ. Μπαλτάκου, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός έχει ξακάθαρο μέτωπο απέναντι στον φασισμό και τις ολοκληρωτικές ιδεολογίες, προσθέτοντας πως «δεν θέλουμε να προδωθεί αυτόν τον αγώνα πόσο μάλλον στελέχη που έχουν φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό να τον εκθέτουν».

Ενώ, σε άλλο σημείο της ομιλία του είπε πως «Δεν είναι δυνατόν ο γ.γ. της κυβέρνησης να έχει δική του ατζέντα, μυστικές συναντήσεις με υπόδικους βουλευτές και να υβρίζει τον πρωθυπουργό».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας Βορίδη:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις