Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ανακοινώνει προπονητή η ΕΑΠ

Ανακοινώνει προπονητή η ΕΑΠ
Κόντης Γιάννης

Μετά την συγχώνευση με την Ξάνθη, εξελίξεις, σε διαφορετικές βάσεις, αναμένονται στην "μελανίλευκη" ομάδα

Το μεγάλο «μπαμ» από την διοίκηση της ΕΑΠ έγινε και έτσι η ομάδα μπάσκετ των «μελανολεύκων» μετά την συγχώνευση με την Ξάνθη θα αγωνίζεται στην Α2. Aπομένει η ΓΣ της επόμενης εβδομάδας ωστόσο όλα είναι τυπικά για να παίξει η ΕΑΠ στην Α2 μπάσκετ.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας έχει μιλήσει με διάφορους τεχνικούς, ωστόσο ο επικρατέστερος φαίνεται να είναι ένας παλιός γνώριμος στους φίλους του Πατραϊκού μπάσκετ (όχι και τόσο παλιός) που στο παρελθόν έχει προπονήσει ομάδα της Αχαϊκής, ενώ δεν είναι Πατρινός στην καταγωγή, επιπρόσθετα είναι ένας αρκετά έμπειρος προπονητής.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα ενώ δεδομένη αναμένεται να είναι η παραμονή του Τάκη Πετρόπουλου στο τμήμα των ακαδημιών. Σκέψη του κ. Ρογδάκη είναι να μπει στην θέση του προέδρου ο κ. Κώστας Αποστολόπουλος, και διευθύνων σύμβουλος ο κ. Γαϊτανάρος.

Για τους ανθρώπους της ΕΑΠ είναι μια μεγάλη πρόκληση και διαθέτουν παράγοντες που γνωρίζουν καλά τι πρέπει να γίνει. Αυτή η παρουσία της ΕΑΠ στην Α2 μπάσκετ δεν θα έχει τον χαρακτήρα του «πυροτεχνήματος» αφού σκοπός είναι να κάνουν μια εξαιρετική πορεία. Πάντως η εξέλιξη αυτή κάνει καλό και στο τοπικό μπάσκετ μιας και την θέση της ΕΑΠ στην Γ’ Εθνική και τον Νότιο όμιλο θα πάρει η Ακράτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports