Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δραματικό Σαββατοκύριακο - Δύο θάνατοι κι ένα εγκαταλελειμένο βρέφος

Πάτρα: Δραματικό Σαββατοκύριακο - Δύο θά...

Τρεις δραματικές ιστορίες

Η 36χρονη Σοφία βύθισε στο πένθος την Εγλυκάδα και όχι μόνο με τον απροσδόκητο χαμό της, ο νεαρός που είχε πέσει από πολυκατοικία στον πεζόδρομο της Παντανάσσης, το πρωί του Σαββάτου του Καρναβαλιού έχασε τη μάχη με τη ζωή κι ένα βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Τρεις δραματικές ιστορίες χαρακτήρισαν την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου που πέρασε.

Το διαδίκτυο γέμισε με μηνύματα θλίψης για τον πρόωρο και ξαφνικό χαμό της Σοφίας Νικολοπούλου από την Εγλυκάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η κοπέλα είχε έντονους πόνους στην πλάτη από το βράδυ της Παρασκευής αλλά δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 9, αισθάνθηκε έντονους πόνους στην περιοχή του στήθους και λιποθύμησε.  Ειδοποιήθηκε αμέσως το ασθενοφόρο  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα», αλλά δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή. Σήμερα γίνεται η κηδεία της.

Επιπλέον το πρωί του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο , 23χρονος ,ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε πέσει από υπό ανέγερση  πολυκατοικία, στον ακάλυπτο χώρο ,στην  οδό Παντανάσσης το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού.

Τέλος, εντοπίστηκε η αλλοδαπή μητέρα βρέφους, η οποία το εγκατέλειψε στο Καραμανδάνειο το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστοποιηθεί η μητέρα εκμεταλλεύτηκε την εφημερία του νοσοκομείου, μετέβη εκεί με το μωρό της και το εγκατέλειψε. Γιατροί και προσωπικό του νοσοκομείου μόλις αντελήφθησαν το γεγονός ειδοποίησαν την αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για τον εντοπισμό της μητέρας.

Η γυναίκα επέστρεψε το βράδυ στο νοσοκομείο και είπε ότι το άφησε για λίγο.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις